打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] PG=PG? 數值=數值?

原帖由 永夜 於 30-5-2008 09:50 發表
我勸閣下不要回post了

願聞其詳:handshake
回復 支持 反對

原帖由 fivees 於 30-5-2008 15:07 發表

我勸樓主不要玩fs了[]
願聞其詳
回復 支持 反對

原帖由 永夜 於 30-5-2008 11:21 發表
願聞其詳

遊戲入面正常既設定係mbai兄台眼中竟然同bug冇分別,仲要覺得c軟人係賤招
相信大家玩fs好多時都會見到c or pf用呢招幫隊友pick,mbai兄台每見一個,心中每呼「賤人」
於人於已無益,不如唔好玩fs了,費事自己惱氣啦

好喇,到你喇
回復 支持 反對

原帖由 BeaSaGa 於 29-5-2008 18:29 發表
lol你地咁講 ~最勁就係sf啦 2招都有~ 我都識講 SF用好後向運球同雙假既人真係好少, 而且用得真係好的人係稀品 ~PG既大轉2/31FS加雙向 難估根本唔存在 AOA 多果廿點運球係費既~ FS技術就係王道~用得好C都可以係A神!

至勁係你啦 a_a
回復 支持 反對

原帖由 fivees 於 30-5-2008 20:01 發表

遊戲入面正常既設定係mbai兄台眼中竟然同bug冇分別,仲要覺得c軟人係賤招
相信大家玩fs好多時都會見到c or pf用呢招幫隊友pick,mbai兄台每見一個,心中每呼「賤人」
於人於已無益,不如唔好玩fs了,費事 ...

其實我想知你有冇誤解佢
佢話 " 強力運球 " 而不是 " 卡位 "
我純粹想問下 搞清楚啲野
回復 支持 反對

原帖由 mbai 於 30-5-2008 05:49 發表

SG用後向黎軟守隊友果個人.....
我覺得...講好聽既就係技術....唔好聽就係賤招.....
就好似C OR PF用強力運球去頂守緊自己隊既G既人再FAKE開佢咁....
雖然呢D係GAME既設定...你要咁做冇人阻到你....
但係... ...

我諗佢係話" 強力運球 " 同" 對方利用強力運球fake低自己隊隻g (咁樣唔算pick?)"係賤招  
應該冇誤解
回復 支持 反對

原帖由 mbai 於 30-5-2008 05:49 發表

SG用後向黎軟守隊友果個人.....
我覺得...講好聽既就係技術....唔好聽就係賤招.....
就好似C OR PF用強力運球去頂守緊自己隊既G既人再FAKE開佢咁....
雖然呢D係GAME既設定...你要咁做冇人阻到你....
但係... ...

wa你咁講即係後衛軟人都係賤招?
sorry 我完全無法理解你的觀念
回復 支持 反對

.3.''
我都吾識用後退呀 ..
M哥
教下我D SG技巧  .V.''
回復 支持 反對

lol  愈講愈唔知去左邊了
回復 支持 反對

"你"鍾意點玩係"你"既事...
只要"你"唔係用外掛...."你"做乜我都唔會介意....
跳卡又好MOVE PICK又好同埋我頭先所講"你地"所指既"正常地去軟對手防守球員"...都冇問題...
但係"我會覺得"會咁做既人係一個賤人...
再次強調...呢D都係GAME既設定...我冇話過唔可以咁做....
1.我又唔係指住"你"話"你"係賤人...我只係講我會咁諗~對"你"冇影響囉...
2.我只係就討論事件發表我既意見...我唔明阿邊個憑乜野可以叫我唔好玩FS...
3.我覺得"你"無需咁刻意去向大家貫徹"你"咁係正確既想法囉...大家觀點都唔同...
4.BUG???FS有D咩BUG??當大家覺某樣野都係唔正確既時候果樣野就叫BUG???如果官方都冇因果樣野而進行修改既話...咁果樣野就係叫做設定...而唔係BUG...
回復 支持 反對