查看: 30408|回復: 16
收起左側

出CSO2嘅意義何在?

挽左幾個鐘CSO2挽到把幾火。

首先入game果到已經系不知所謂,要開咩爛鬼beanfun先入到game,個爛鬼beanfun又唔系整得好過人,系統只支持IE wor,笑死人咩?

未挽之前以為佢會學習CSGO,以為可以俾到平衡D嘅系統俾到玩家,但唔系ga!剛剛見到條友帶電刀ga!屈到PK ga!再睇真D,吊!人地VIP黎ga!仲要系LV2吖!
如果挽CSO2出到成個CSO咁,你出黎做乜,挽點槍嘅我挽CSO好過.

或者你會話D免費game,有收費道具預左ga啦,但距都唔好整到咁白癡吖?!
整到D人物反恐唔似反恐,恐怖唔似恐怖;當你做見到一個裸露上半身嘅人,以為距系恐怖就唔射距,你錯啦,距反恐來ga,當你第二round見翻個裸露男子果陣你以為距會系CT?錯喇,自己友來ga!你以為打個command統一角色就冇事?錯喇!所有cs系列嘅遊戲都可以打command,唯獨呢一隻冇吖!咁仲叫CS咩?

D地圖又系贛居吖,完美演繹左咩叫“保護色”。你唔用金睛火眼去挽,你系好難見到遠小小嘅敵人ga(A平望A凹),如果你挽D2,敵人用緊個變態露體狂,你系冇乜可能第一眼就見到距ga!挽完真系要滴下眼藥水

最火滾系把AWP,其他人跳一下殺一個,我企定定射都殺唔到人,挽左CS就黎8年啦,csgo個RANK又系小地球,過去果幾個鐘真系同個Silver差唔多。

唉,CS系列入面最垃圾嘅一隻,出到唔湯唔水。挽完仲要滴眼藥水。

回復

LOL 點解唔玩CSGO

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
新手勿電 + 20 呢句真,說出我心聲

查看全部評分

回復 支持 1 反對 0

橘子出品,必屬劣品
回復 支持 反對

不如玩返HP
回復 支持 反對

好似都係爛橙