打印 上一主題 下一主題
收起左側

幾lv開始mining挖coal快?

關閉 [複製鏈接]
陳年舊事都拎黎講 - -
比人笑架 t_t
要講都講我個嗰明報全港冠軍啦
jcjefferson 發表於 24-10-2010 19:08

我點知陳年舊事?要講都講我個嗰明報全港冠軍啦?洗吾洗講到全世界都知你好威呀?同埋你之前關我咩事呢?
回復 支持 反對

超唔明你想問咩囉...99又唔得, 89又唔得...咁係咪1到99都唔得?
咩叫「快」先...

你自己都話...

其實你係 ...
MU7C_Ronaldo 發表於 25-10-2010 14:43

你on9呀?我睇人地挖過幾次我點會吾知呢7_7
回復 支持 反對

同埋之入我post話我吾會左post?咁關你咩事呢人地新手想問高手野就度見人吾好再問?個論壇係用黎開帖問野你見人吾好再問?_?笑撚左囉

評分

參與人數 1樂點 -32 收起 理由
cool_snow -32 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

我點知陳年舊事?要講都講我個嗰明報全港冠軍啦?洗吾洗講到全世界都知你好威呀?同埋你之前關我咩事呢 ...
麻雀 發表於 25-10-2010 15:42

同緊你講咩?_?
無人話關你事渦
你要覺得我威我都無辦法/_\
回復 支持 反對

各位兄弟唔好再同佢糟啦.. 俾面我please  
我唔係怕減分
只係唔想再有爭吵同分裂者
多謝

樓主 既然我地比左建議你
請你入CC問
講明會幫你
你唔幸  我地都無辦法

真正高手係灑入面
每個技能我地都有人有Level99
我用我係Nakuz就黎六年嘅聲譽同你保證
你肯係CC問
大家一定會幫

仲有 既然你咁討厭我
我見到你啲posts
我都唔會再回

不過我相信唔止我一個會唔回
係咁
回復 支持 反對

首先 mining 黎講 (本人未到 99 lvl), 但由我 2004年開始玩 rs, 冇話一定去到咩 lvl,
就會有一個實數你幾多分鐘 mine 一舊礦石, 因為有太多外來因數, 例: 同一時候幾個人去
爭一舊礦石, 都未必最高 lvl 果個得到, 又或者同時有兩個得到都有呢個情況出現, 點可以叫人
比一個實數你, 我諗就數 rs 寫程式果個都未必知邊個一人去採礦石會得到, 只可以講一句隋機
佢比你得到或者得唔到...

當然高 lvl 一定有個著數係到, 但係一般情況下, 65 lvl 以下係冇咩分別 mining coal 的話...
但係當過左 65 lvl 以上得到既機會一定會大, 但係唔好問我1分鐘幾多舊... 除非你去一個只得
一個人採礦石既地方才可以比個實數你...

請不要在版打出粗俗用語

J粗俗用語、色情/不雅。
  1以上事項將會被扣減30至40積分。
回復 支持 反對

你on9呀?我睇人地挖過幾次我點會吾知呢7_7
麻雀 發表於 25-10-2010 15:43

我未試過想幫人都會咁樣比人話...

你可能個問題問得唔係幾好, 又或者係我地唔明啦, 點都好, 我係真心想答問題

講番正題
我真係想知點解你知你快過人地, 你唔講多D資料我唔知點答

因為你問既問題既答案可以好廣泛, 所以先想問仔細D...

我唔知你講「快」係咩意思
係兩個人mine同一舊rock, mine到先?
定係
大家mine唔同既rock, 其中一個mine到多D coal?

如果係前者:
你只係睇過人地挖過幾次, 其實唔係好準
你可能10次有6次快過佢, 但長遠黎講...例如100次, 有可能你得40次快過佢 (D數字係我舉例姐, 唔係實數)

後者:
都係o個句, 你只係睇過人地挖過幾次, 其實唔係好準
你可能mine左10舊佢先得8舊, 有可能有一舊佢唔好采mine左好耐先mine到, 不過長遠黎講高level o個個一定會有著數

我唔知你mine coal係想要經驗定錢, 不過如果你要經驗既話, 我建議你mine iron, 一度mine一度drop, 不過你鍾意bank都得
回復 支持 反對

各位兄弟唔好再同佢糟啦.. 俾面我please  
我唔係怕減分
只係唔想再有爭吵同分裂者
多謝

樓主 既然我 ...
jcjefferson 發表於 25-10-2010 18:24

你之後比個網比我睇我都吾明咩黎?想叫我入你個個論壇問?
回復 支持 反對

我未試過想幫人都會咁樣比人話...

你可能個問題問得唔係幾好, 又或者係我地唔明啦, 點都好, 我係真心想答 ...
MU7C_Ronaldo 發表於 26-10-2010 07:09

哦
回復 支持 反對

首先 mining 黎講 (本人未到 99 lvl), 但由我 2004年開始玩 rs, 冇話一定去到咩 lvl,
就會有一個實數你幾多 ...
cool_snow 發表於 25-10-2010 18:30

我其實都有計過如果挖coal快得快起碼mining都要有65lv但係吾知係咪?
回復 支持 反對