查看: 2293|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

fishing at karamja問題

關閉 [複製鏈接]
我係karamja釣龍蝦
有咩方法可以快速去到銀行
     (唔同傳送)
           or
有咩其他方法可以快速存放?
回復

請問你f2p定p2p-0-??
f2p
用Explorer's ring (3)好似話會快d番到bank-3-''

Explorer's ring (3)點囉-0-??
別問吧...動手在此版找找^^"
回復 支持 反對

um... are you p2p or f2p??
sounds like a f2p to me...

if f2p... Explorer's ring tele or fally tele?
u just have to run alot lol
回復 支持 反對

有個npc會把你的fish轉做notes, 咁你就唔使成日返bank
不過個npc都幾遠下
另一個方法就係用explorer's ring(3) teleport
接著去draynor village bank
也聽說碼頭有個bank deposit box係f2p都用得

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
燎原火 + 40 一直有留意你的回覆,感謝在問答區的貢獻。 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

有個npc會把你的fish轉做notes, 咁你就唔使成日返bank
不過個npc都幾遠下
另一個方法就係用explorer's ring ...
SoL1tud3 發表於 2-6-2010 02:36

邊度有得變note.. bank-.-"?
回復 支持 反對

我都想知咩方法- -''
回復 支持 反對

回復 5# Clmak814

http://runescape.wikia.com/wiki/Stiles
不過呢條友離釣魚個度幾遠下...
唔知值唔值得...
P2P當然會有更好的釣魚場地
回復 支持 反對

開心大發現

佢想講D咩野.. JUST NEARBY?
回復 支持 反對

開心大發現

佢想講D咩野.. JUST NEARBY?
Clmak814 發表於 4-6-2010 06:29

算係 translate 左
如果你之前係因為快 exp 而o係o個度 fish 既話, 你都應該唔會 bank 架啦, 睇怕你一係就 drop 晒 D fish, 一係就賣晒去 shop (佢係指 Port Sarim 既 fishing shop)

exp rate 就冇快到架喇, 不過如果你而家唔介意行去 Stiles 坐既地方既話, 你就可以 bank 晒 D fish. 所以係會有利潤既。

如果你要搵 Stiles 既話...佢就係o係 volcano 既南面。個 fishing spot 同 Stiles 既距離係特登 set 到遠過 Catherby beach 同 Catherby bank 既距離少少。
回復 支持 反對

算係 translate 左
MU7C_Ronaldo 發表於 4-6-2010 10:51

i mean
咁都叫近呀!?
回復 支持 反對