打印 上一主題 下一主題
收起左側

係foxy同上網down的朋友入一入..thx...

點解我入親好多game都好慢...姐係電腦傳入psp...要成粒幾鐘...
仲有..我好多game都玩唔到=.=
有d成個畫面黑曬..咩都無(如:太鼓2)...有d就得開頭...有開頭動畫..之後正式入game就停係等待的畫面(如:gta)...30min都唔入game
係唔係我部機的問題定係..d game的問題....
但係我就玩到三國2 魔物獵人2呀 網球 足球果d...
回復

黑曬我就知咩事. . .

個ISO轉返英文名,

要成粒幾鐘?我只係入左幾分鐘. . .

可能係D GAME既問題. . .MHP2你入左幾耐?
回復 支持 反對

轉咩英文名牙問問= =
ISO轉CSO定CSO轉ISO呢= =,請示一下
回復 支持 反對

回復 3# leo2423590
即係將隻game個名轉做英文名 ( 如果隻game個名係中文 )
回復 支持 反對

點解我入親好多game都好慢...姐係電腦傳入psp...要成粒幾鐘...
有d成個畫面黑 ...
鍵太 發表於 14-12-2009 07:47

問題1:點解我入親好多game都好慢...姐係電腦傳入psp...要成粒幾鐘...
答1:你用咩傳入psp???USB , Card Reader???一係隻game好大

問題2:有d成個畫面黑曬..咩都無
答2:會唔會你部機個系統軟件太舊 ( 例如你部機係5.50但隻game係要6.00以上先得 , 所以你要拎部機去俾人升級 , 我之前都係咁 ) 一係隻game有問題 , 亦都有可能你部機有問題

呢道有個網教你升級 (只升到5.00 ) : http://www.hkpsp.net/viewthread.php?tid=23820&extra=page%3D1
回復 支持 反對