查看: 2354|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 建議整個外觀刷點既post置頂,另外仲有少少建議,入來睇下

關閉 [複製鏈接]
首先如題<建議整個外觀刷點既post置頂>,
另外.就係其實有好多舊外觀刷點的npc不見了.建議刷到的就post出來.不斷更新
仲有好多新車既外觀係冇人知道刷點的,刷到的咪post出來囉,國服都有個咁樣既post,我覺得唔錯,
大家一齊post出來,我相信對玩家有幫助的.
回復

既然你提出..點解你唔完成佢呢??得把口講無用...你搵哂佢再向版主要求置頂...
個個都知有幫助..問題係..有無人會去做搵刷點呢..正如30lv果個概念車任務...
老手既玩家都知道有吸狗既問題存在...付出總比收獲少...
你提出得黎...就應該完成佢ok?
回復 支持 反對

既然你提出..點解你唔完成佢呢??得把口講無用...你搵哂佢再向版主sun請置頂...
個個都知有幫助..問題係..有無人會去做搵刷點呢..正好30lv果個概念車任務...
老手既玩家都知道有吸狗既問題存在...付出總比收獲少...
...
yikhei1 發表於 2-11-2009 14:11

wow  我付出很多  得到不多  卻不敢錯過~
回復 支持 反對

難度係有既
不過我都建議大家幫手
做得到既,一定有獎
亦可以以活動型式去做
例如將現在外觀刷點帖出來, 之後全城找錯刷點加尋回真刷點
回復 支持 反對

難度係有既
不過我都建議大家幫手
做得到既,一定有獎
亦可以以活動型式去做
例如將現在外觀刷點帖出來, 之後全城找錯刷點加尋回真刷點
真白羊 發表於 2-11-2009 14:34

版主哥哥...你幫我搵下neobee D套外觀呀唔該~.~
回復 支持 反對

wow  我付出很多  得到不多  卻不敢錯過~
king56k 發表於 2-11-2009 14:14

我破100了^_^仲未合到 囧
回復 支持 反對

我正在整緊,想問問大家會喜歡我做一個list的形式定係post一個file出來??
回復 支持 反對

我正在整緊,想問問大家會喜歡我做一個list的形式定係post一個file出來??
tszlai01 發表於 2-11-2009 15:49

2樣都得, 你方便啦 XDDD
回復 支持 反對

期待期待._.
全力支持!!!!
回復 支持 反對

我自己已經整好左1個word既file,但貼唔到上樂古,佢話我太多字
我想整到咁--->http://bbs3.9you.com/viewThread.jsp?id=qaHYTNcSU
回復 支持 反對