查看: 2772|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] PG ,我想問 有關打波節奏

打FS  成日聽  好似 SEX 3兄弟 講既野波節奏  係咪佢地講?  唔記得  不過  上黎有時會見到  狂A 係會影響  打波既節奏  ,  作為一個 PG , 請問一下  你地係點玩  係A軟人  制造機會比自己 3分  定係  不停走位  找 中風 SCREEN  阻到防守你既人  踩3分線放炮?   咁點樣為止唔影響節奏   講真控後真係一個好大壓力既角色  好費神 = = 乜意見都講低,, 唔洗怕羞怕錯  都係討論一下姐 .. 有錯別插 ^^
回復

節奏拖慢d唔會比人鬧 反正fs進攻有24秒 =] 唔緊啦唔緊啦
頂唔順咪唔好玩lo 哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

回復 支持 反對

多謝你既意見  但你不停A 不停A  又過唔到人  比著你係隊友  你會唔會再傳波比你呢G?
回復 支持 反對

原帖由 花洛 於 10-6-2008 10:34 發表
節奏拖慢d唔會比人鬧 反正fs進攻有24秒 =] 唔緊啦唔緊啦
頂唔順咪唔好玩lo 哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

唔係得20秒咋咩=0=....不過都無分別
1秒可以好長=0=5秒可以好短0.0
進攻節奏嘛...當然是快,狠,準!!我只懂這些廢話而已....
回復 支持 反對

原帖由 笨小子 於 10-6-2008 19:23 發表

唔係得20秒咋咩=0=....不過都無分別
1秒可以好長=0=5秒可以好短0.0
進攻節奏嘛...當然是快,狠,準!!我只懂這些廢話而已....

係快,狠,準,穩呀....笨...幾時玩番呀...好悶呀!!!

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

只在乎隊友對你既信任= =
咁同你打默契波/狂a都冇所謂啦
隊友好品~就算有錯都唔會鬧你@@
回復 支持 反對

仲未有我想要既答案/___\  多謝大家既意見先  有冇多d  好有興趣做一個 一開始會傳波比你既pg
回復 支持 反對

打波節奏 = 姐係你控制場波既節奏

有能力控制成埸波既節奏.....敵人既行動就更易掌握同控制

敵人既行動比你控制左打波節奏 ~  要勝利有多難

a 識用 咪用~ 但係a 大多會令節奏減慢~影響攻速

少a 傳多點 不是更好嗎

回復 支持 反對

原帖由 happy仔~ 於 10-6-2008 11:32 發表

係快,狠,準穩呀....笨...幾時玩番呀...好悶呀!!!

20號考完先=0=
回復 支持 反對