打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] =`★I C0ME BACK*3*;新增*14/6

弦啊= =''真係整得好正wor,不過對唔住講句(個人意見)
好似飯..團鼠的比較..靚'' sorry呀下~自己意見.......

我覺得4同5比較好,特別第5張-0-''! 第4真係..唔止
其他都有點兒細張了,是因為你懶嗎-.-''?
回復 支持 反對

R E 小夜*
你張張都令過我-o-.... * XD
其實呢..-_-我3-5張* 真係冇心機整.
-_-我用到既野有限.
第5張.banner你想要幾長XDD
第6是不美的
第7張... 怪what??? 完全唔知自己做緊咩.家陣仲發緊脾氣?_?

RE奇.-_-
y0u right 鼠鼠係整得令好多*
s0我幾時都話我自己整得樣衰l0r.
連小夜都比唔上的*
細張 - -? 想要幾大 ?
YA我就是懶=] 同埋用既野有限整得what ?!
我冇天份的
回復 支持 反對

好令好令丫"""""

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
小夜* -4 無意義回覆=.=

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 13# 的帖子

.  唔令BUT  THX曬
回復 支持 反對

原帖由 L0vEs`琪 於 31-5-2008 20:05 發表
R E 小夜*
你張張都令過我-o-.... * XD
其實呢..-_-我3-5張* 真係冇心機整.
-_-我用到既野有限.
第5張.banner你想要幾長XDD
第6是不美的
第7張... 怪what??? 完全唔知自己做緊咩.家陣仲發緊脾氣?_?

RE奇. ...

你有d咩特別bh想要你問我拎吧-3-
回復 支持 反對

回復 15# 的帖子

唔知想要咩特別既bh..好難講*
回復 支持 反對

-~-! 錯過左你開PO ge1刻*
你整番圖咪幾好*3*..
乜原來CS3有得睇字型個LOOK GA-[]-?"..
如果係..我都要DL番\3/!!
次次用PS7.較字型.較得多/耐..
個PS就會HAND左- -~..冇save圖就..(哀嘆

講番圖先.3."
第1張好有火焰FEEL-0-.好warm`呢.
D大格仔是什麼來的@3@? BH?

第2張好靚*w*.那是真話!~
但D樓梯好似太過光了-~-!!
搶晒主角-~-!`另外都好鍾意你隻人D暗位`好似好3D咁*3*
字型就怪左少少-3-

第3-7張`有我份*w*b
第3&4張`縮細左~3~冇咁靚..'d圖質都差晒
正常size 1定更靚的-3-!
如果唔係尋日諗得咁辛苦ge寵物咪冇用囉!\33/

第5張`唔錯bor -333-`
我鍾意個名MOUSEBABY隔離個櫻花*3*.
我好耐之前就想咁整的了-      -+'..
但未有機會咁試-0-..'
但D字..-0-好唔清楚`我要將佢放大到150%先睇到囧'
原來係;我只想 保護你..真心來 溶化你*3*.講到好似..we`re tbA0A'

第6張`nAmelesS A3A!
好耐冇見過/整過呢張style啦!!! <3*
依舊囍歡-3-~`我鍾意個BH!
真係整左心心框bor*0*..
我之前個張整左圓形ˊˋ唔記得點整心形囧

第7張`Msn見到你用awa!
隻色好正*0*!!
算係幾光na-3-`..
個bh好似印唔晒bor-0-!

比住咁多意見先-3-~!!
PS;咁快整左咁多>~<!!
我D BH都未DL番T~T"..
好啦`1齊努力<3*加油整多D靚圖比人睇\3/!
i sup u.
-------------------------
Re.奇`
-      -~`才不是! 琪琪的圖靚過我個D!
還有;鼠唔著鞋的.So冇鞋比你擦`
別再擦了! 別再hurt my suki baby!
回復 支持 反對

回復 17# 的帖子

THX曬鼠鼠=)
係cs2.不過cs3我諗一樣
我都想DL.but冇
樣樣都有唔好既地方架啦*

第一張* s0 warm 既都 ;D
係BH黎的.

第二張*
本來想有D日本和風FEEL.
限於冇咁多素材
我望英文字分唔到咩字型.S0只好隨便按

第3-5張*
s0rry呀.望住D圖想整好佢但又冇素材令到我整唔到
冇曬心機 . 無奈曬

第5*
都係BH黎.果陣諗諗下得D字又單左D.咪加下囉

第6*
都係一時諗到同懷舊.因為我覺得咁既效果不錯

第7*
我就係想佢印唔曬 =)

嘿.我12點幾1點先開始整.
唔想整.,累
又唔係令
你加番is 0k .
thank y0u sup*
回復 支持 反對

回復 18# 的帖子

-︵-`我同你同病相憐!`
都是唔見晒D BH T~T!!
唉.~." 我都冇心情整相相La"
已經冇左3次/~\!'..嗚....~

ps;你回得真快囧
我上面個回覆..你知唔知我打左幾耐囧? (其實我也不知道.嘻`
回復 支持 反對

VERR GOOD 做得好好[[bao_30]]

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
siu芷 -2 無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對