打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創]Wifi USB手指的設置及網路遊玩教學

回復 50# 的帖子

2. Yes
3. 我沒有在router特別set些什麼給kai
  不過你也可以試試在router開個連接埠給他
回復 支持 反對

我都重係連唔到[[bao_29]]

1.有無野可測試部psp同wifi link 有無問題?

2.我玩xgame個時一出一入集會所就會斷左又好難接任,有時會見唔到人,有無解決方法?
回復 支持 反對

Q: Wifi link 的WL Utility在vista開不了?
A: 基本上網上的所謂教學不是太麻煩就是沒有用
所以我簡單地弄了點手腳
Vista開WL Utility時會彈出了一句”Wifi link is controlled by Windows Zero Configuration”

已經照足指示set了,但開WL Utility時仍然出現”Wifi link is controlled by Windows Zero Configuration”,請問要如何解決?

thx
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
[[bao_36]] [[bao_36]] [[bao_36]] GD
回復 支持 反對

wa好正喔@@係屋企都可以同人連線@@[[onion_73]]
回復 支持 反對

我想問
我本身電腦用無線上網(router&手指)
咁我係咪要額外加多條手指作連接psp
但係咁樣會唔會有衝突???
回復 支持 反對

有冇人救到我呀....
我陪psp 上到無線基地台
但一轉左無線網洛卡psp 就上唔到..有冇人知咩原因呀
我隻手指 個名叫 tp-link wn 322g

回復 支持 反對

但係我部psp唔知做咩上唔線
回復 支持 反對

我部p用到尼上xlink同xkai
但係上唔到網 -   -
用手機都係一樣上唔到..
到底點解- -
回復 支持 反對

Q: Wifi link 的WL Utility在vista開不了?
A: 基本上網上的所謂教學不是太麻煩就是沒有用
所以我簡單地弄了點手腳
Vista開WL Utility時會彈出了一句”Wifi link is controlled by Windows Zero Configuration”

我無依句野,但都開唔到WL Utility,點樣解決?[[bao_29]]
回復 支持 反對