查看: 2583|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] (新手問題)有無人可以教我點升.......

我依家12lv聖騎.......好低~
玩左一陣覺得好悶~
有無人可以話俾我知點可以點升快d呀~~~
回復

lm嗎?
lm 可以教你
升到10lv到去死礦 果張地圖解任
之後去赤直山升到18-20 之後去 濕地升到22-23到 之後去夜色
有25到掛
可以有幾路間      刷副本 / 去南海解夠28 之後去 阿拉希 同gg谷 解夠40左右
去加基森 左右4x到 講住咁多 由排你升  有心升 2-3星期 之後再問
回復 支持 反對

新手要升快點的要訣:不要玩聖騎.............
嘗試一下玩獵人或是盜賊吧...
聖騎是給有耐心的人玩的= =
回復 支持 反對

仲有幾lv到聖騎pk先勁~

回復 支持 反對

我係玩部落既~但我想玩聖騎因為我同d  fd差個聖騎~
回復 支持 反對

你既鬥心好強 但係都要間自己識合既職
難聽d   (唔難升既職你唔玩)  
好在我都係 我覺得你都係玩d易升啦
獵人好好既選擇
易升lv不特只 入勁副本既需求都好簡單
只係但 獵人有好大唔好處
由於獵人太易升關係 所以做就獵人超多
所以要你識多d朋友或者人地開組第一時間add佢
仲有個唔好處   唔好意為獵人有隻寵就pk好勁
好多職都屈得死佢
賊就係好例只  獵有照明燈 賊多數等到佢 技冇左馬上秒獵
暈左之後 獵都係等死 因為獵人隻寵跟本咬唔入d人
唔好同我講野獵隻寵好勁! 野獵冇機會比寵人變大 = 廢

最後我覺得你玩d  獵.賊.牧.術.法 <~易入副本之外升lv又快
仲意pvp既           薩.術.法.戰.小d,74 <~唔錯選擇  但係升lv 慢到你會時時想玩第二個職

升lv 流程 用ui 幫到晒你解決   用小紫ui我部腦好lag    用阿福ui吧 差唔多功能
升到70lv 才是魔獸的真開始   升lv只是過程
回復 支持 反對

nononono
宜家魔獸世界唔太重視副本呢樣野
PVP較為重視.
如果真係玩戰如多元化既.戰士比較合適
本人認為有把勁既雙持武器1個月沖到70唔係一個大問題
獵人好多人都玩過.如果用字眼形容佢既=先苦後甜
70後獵人PVP無乜大優勢,副本又唔多人要
我都講過.PVP年代就係比較少人去副本架啦
咁樣既話.升到70.不如玩隻PVP勁既人啦
回復 支持 反對

升得快?
點解要升得快?

魔獸已經係online game之中叫做易升lv...
而家d新手剩係掛住升升升....最好一日70lv
就係呢種觀念造就很多丁丁

一堆6x lv入到副本都唔知做咩
該控ge唔控 集火ge唔集火...打起黎就把幾火

而家新手剩係識得講4個字

大大帶帶!
大大帶帶!

orz

60以前副本?
大大帶帶
60以後副本?
大大帶帶

帶到卡拉都仲要人帶
有d丁丁英雄都未打過就直接比人帶卡拉  wtf

魔獸唔係剩係玩爆lv
玩聖騎玩到12lv覺得悶....證明你泡菜玩得多

玩魔獸除左70lv之後好玩
升lv既過程都好玩
好玩在你會慢慢識一堆朋友
一齊組隊去試打副本..就算死都覺得好開心
呢種感覺就算而家開荒25人都搵唔番
仲有任務呢?魔獸成千上萬任務...你有真正了解過嗎?
被血精靈吸取聖光的Mu'ru你知道是什麼回事嗎?
聯盟最偉大ge聖騎士係邊個你知道嗎?
魔獸ge任務就係成隻遊戲最值得享受ge地方

「請」你一定要好好享受當新手的樂趣
有好多野你過左之後就再搵唔番

以上純粹是一個老玩家有感而發...沒別的意思
-------------------------
oh
題外話說多了

如果你想升lv快ge
我諗獵人都係不二次選

至於獵人70之後
...
你升到先算啦