查看: 18807|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

一個小小的RUNESCAPE GUIDE

關閉 [複製鏈接]
嗯 .. 見到大家都對搵錢呢方面 .. 有D疑問 ..

咁我呢 .. 其實有一個小小的GUIDE .. 唔算好有用 ..

不過 .. 對一D低LV既人黎講 .. 我諗都可以從中搵到D方法 ..

既可以升LV .. 又可以搵錢既 .. 咁亦都有D升LV既 GUIDE啦 ..

可能D人會覺得冇用 .. 但係我都諗住分享下姐 .. 勿插 .. 唔該 ..

如果大家覺得有用就 REPLY 啦 -0- """ 我驚 REPLY 係 0 -.-""""

好處 :: 有D方法幾實用 .. 對新手黎講係唔錯的 ..

壞處 :: D價錢仲未 UPDATE - - "" BLUE PHAT 只要幾M 就有了xDD

[ Last edited by Prince` on 2006-8-12 at 11:33 PM ]
回復

嘩...好勁@.@...
好佩服整果個人..
但係d價錢唔好盡信..
好多都out 左..有d低有d 高左..

唔錯唔錯..值得加分..
但係有冇d 簡單d架@.@??
好多英文--好多頁...睇到傻...
你搵到呢份野..你都幾勁..
我諗無乜人有..
good post
回復 支持 反對

其實呢個 GUIDE 係一個你地諗都諗唔到既人  SEND 俾我架 ..

估下佢幾多LV ..=P

P.S. 等陣我會番翼哂D英文架喇 ..

[ Last edited by Prince` on 2006-8-13 at 12:11 AM ]
回復 支持 反對

你係用軟件呀MA..??
無乜可能可以咁快翻譯晒^^"..
我估4x lvl 左右喇..
但係send 比你果個唔出奇..
唔代表整果個係咁低lvl 既^^"
回復 支持 反對

哦哦 .. 唔開估住 ..

俾多陣時間我 -0-""

[ Last edited by Prince` on 2006-8-13 at 12:55 AM ]
回復 支持 反對

咁快開估架@.@..
依家搞到得我1個錯@.@..><
回復 支持 反對

咁好傾 .. 不如你ADD我 MSN 啦 .. JAKSON_CHU@HOTMAIL.COM
回復 支持 反對

唔得 .. 好頭暈 - - """"" 嗯 .. 有冇人幫手擺上網 ..

跟住之後用 Yahoo 到番翼 ..
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
唔錯唔錯..值得加分
我今日搵到1m
good post
回復 支持 反對

第1 我希望感謝您從eBay/runetown.com購買我們的指南 。這將會是最佳的金錢使用指南。這個指南肯定是值得你花在它身上的。在這個指南我將話俾您聽所有我對搵錢的秘密。無論您是一個高LV既玩家或者係一個低LV既玩家,我都有一D方法。這個指南每月至少更新一次, 請隨時檢查更新。我將會教你關於
MERCHANT既秘密, 開始一個事業, 利用你的技能去搵錢, 同人打交, 係
WILDY到打交。它也許需要一點時間得到一些種子開始現金, 但以最快時間係一星期入面每小時為你搵到500k 盈利。您將會有需要耐心的時期, 而且您將會時常受到挫敗, 但係繼續落去跟住您將會成功。成為一個成功的百萬富翁,您將必須稍微投入努力和從未放棄的精神。放棄只會令這變得更壞。請務必搞清楚您既價格,因此你唔會俾人呃呢!

終於搞掂左第一版 - - """ 其實搞掂左好多架喇 .. 不過死左機 - - """""妖
回復 支持 反對