查看: 54278|回復: 29
收起左側

[綜合討論] 免費版三國演義Online介紹

官方網站:http://hk.chinesegamer.net/free/sy/

遊戲介紹:三國時代既歷史,相信大家都非常熟悉,係呢個動盪既三國時代入邊,無論係英雄、奸雄都拼命佔領、吞併,擴大自己的勢力範圍。胸懷大志既你,生存係呢個動盪既三國時代,而家就係時候踏出茅廬,為功名、為人民努力!揀選一個理念同自己相近的君主,好好為你的君主效命,之後的發展,就要睇你自己的能力!2006年4月10日(一),約定你係三國時代會面!

遊戲下載:下載點1:ftp://cg_sy:download@202.65.196.58/hksy_setup.exe
     下載點2:ftp://cg_sy:download@59.188.5.231/hksy_setup.exe

申請網頁:http://www.chinesegamer.net/member.asp(此為中華遊戲網申請帳號網頁)
申請網頁:http://hk.chinesegamer.net/free/member/login.asp(此為免費版三國演義Online申請帳號網頁)

系統需求:

基本配備
機型 IBM 桌上型 PC Pentium 166MMX 100% 相容或以上機種
記憶體 64MB
硬碟空間 1.5GB
系統 Windows98/2000/ME DirectX8.0 以上版本
連線裝備 56K 以上數據機 / ADSL或 Cable modem
顯示 支援DirectX8.0顯示卡
音效 支援DirectX8.0音效卡
光碟機 8倍速以上光碟機

建議配備
機型 IBM 桌上型 PC Pentium II 400 100% 相容或以上機種
記憶體 256MB RAM
硬碟空間 1.8GB
系統 Windows98/2000/ME DirectX8.0 以上版本
連線裝備 ADSL或 Cable modem
顯示 支援DirectX8.0顯示卡
音效 支援DirectX8.0音效卡
光碟機 8倍速以上光碟機

[ Last edited by hoho866270 on 2006-4-11 at 04:17 PM ]
回復

我16IV打咩好
回復 支持 反對

升lv問題係度問都有ge=-=
不過都答得你打蛇啦
回復 支持 反對

佢話 系統會向該電郵發出確認信件,玩家必須啟動確認連結才申請遊戲帳號。

點解耐耐都無信件
回復 支持 反對

Originally posted by ┌〝艾b草〞┐ at 2006-4-16 23:36:
佢話 系統會向該電郵發出確認信件,玩家必須啟動確認連結才申請遊戲帳號。

點解耐耐都無信件

我又係wor  一日喇~都冇
回復 支持 反對

雜件箱呀各位
回復 支持 反對

多謝哂∼我都未玩過∼我靜係知之前好多人玩
回復 支持 反對

禁樣xp玩唔玩到呀??
回復 支持 反對

申請唔倒=.="
回復 支持 反對

好唔好玩呀?