打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 對唔住 我唔應該話昌3廢 有片啦仲唔入泥睇

等睇片

有啦  發表於 10-8-2016 16:35
回復 支持 反對

我隻火龍車改225~200~200皇帝裝,3下K死冰肥。如果唔係太難用根本勁過馬
回復 支持 反對

我之前有隻3千6力 160>180>19X 轉既昌3
無想300,白虎3寶齊專裝180介
201LV 千3魔全力 3556力既昌3<有圖>但係手機到
我E家睇反好多昌3資料
雖然我隻野真心唔算神
但我好後悔我無拍片<因為人物等等已經全部DEL>
昌3係大威力,但其實佢招技缺點太多,成為致命傷
個人認為賽3一定比昌3好
因為技能同武器問題~~
回復 支持 反對

waq 發表於 10-8-2016 14:46
201LV 千3魔全力 3556力既昌3但係手機 ...

昌3 打以前D 大場既話就易清
但打家陣4-5隊場 就真係同日男其他都好吃力
除非昌3配埋武技先比較算易清得曬
不過又唔一定要清曬既
但係而家一遇4隊呢D車技就更加難打 日男出技夠快配馬符都仲可以
但係昌3老實講就算開埋風精機動力都唔夠 範圍又窄
出技又慢好多 個傷又要中曬成條龍先有
所以好多人3轉主力都會揀賽3  方便帶升易用
當然昌3玩埋武技 補返招技既缺點 真心唔會係最差
而且車技都幾好玩下
槍技帥黎講 昌3暫時係最高傷最勁
回復 支持 反對

~如果~ 發表於 10-8-2016 16:04
除非昌3配埋武技先比較算易清得 ...

我隻昌個陣都係洗悶達升-,-...
冰蟹都得既,但係好難清得哂囉
除非出世位置係正左OR正右啦
咁就可以爽清大部分
因為昌2 條龍本身都難中,昌3更難中....
個陣200LV去打 冰巫女??<冰CE之後個2種怪>
都好似16秒一場,只要條柱放岩位<因為個D怪有野頂佢都會照郁>
不過老實講,昌3 嚴格黎講功能係打王+小清怪
打王係因為高傷 小清怪都係因為高傷
之所以唔話佢剩純打王,係因為佢招技都叫做有一點點的清怪能力
重有,昌3如果無野頂/冰牆真係無乜用
D怪行到埋黎都車唔死D怪
回復 支持 反對

支持!!! 舊時代2轉!
回復 支持 反對

waq 發表於 10-8-2016 14:46
201LV 千3魔全力 3556力既昌3但係手機 ...

繁鈴人
回復 支持 0 反對 1

I am no one.
回復 支持 反對

I am the king
回復 支持 反對

~如果~ 發表於 10-8-2016 16:04
除非昌3配埋武技先比較算易清得 ...

重有,玩昌最好帶青龍符,水精靈<因為慢怪>
如果升悶達雷公係必備,因為休戰之後先放技打怪呢下,好影響D怪既走位同分散程度。除非你一開GAME就直接車
D怪走得散=難中<因為招技本身都難中>
D怪散=要隻昌移位放龍
D怪食唔哂D龍傷=底傷左=效率更底
昌2 條龍本身都好D,盲點無咁明顯,
但係昌3 真係有個幾嚴重既盲點,睇MON你會見到條龍係隻怪上面飛過,但無傷害
而且佢個2條龍係得D手腳同尾有傷....
唔好以為昌3 重好似昌2咁,A一A兵會易中同高傷D
我試過好多次,係絕對唔會有D咁既事
回復 支持 反對