打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 天王+神獸組合2選1

睇晒前面  我既意見
1.咪合龜  龜好廢
2.天王無必要再搵隻野配合 一定要揀就凶 OR項羽
3.最強打天係龍+台女台凶(?)如需要我可以搵片你睇 20秒內打完幾隊天草
花3真係做唔到  不過打廢怪 E.G冰飛既  龍會好煩
4.打30段唔一定要龜   許3+臣3都夠打  有片睇
不過我技術做唔到  花3可能唔多夠魔打.....可能因為我用台男220杖做主力
5.低LV龜比雀天王勁  但愈高LV 上左勁裝後 雀天王...勁過龜
6.個人支持龜天+龍+台女
回復

henryns 發表於 14-5-2016 13:36
睇晒前面  我既意見
1.咪合龜  龜好廢

睇晒前面  我既意見
1.咪合龜  龜好廢 <-----------讚成,也反對,因為合龜天王一定要合龜
3.最強打天係龍+台女台凶(?)如需要我可以搵片你睇 20秒內打完幾隊天草    <-------------台凶是甚麼原因@@?台女…如果不打你怪一樣死
花3真係做唔到  不過打廢怪 E.G冰飛既  龍會好煩                 <----------------------------我喜歡申
4.打30段唔一定要龜   許3+臣3都夠打  有片睇
不過我技術做唔到  花3可能唔多夠魔打.....可能因為我用台男220杖做主力
5.低LV龜比雀天王勁  但愈高LV 上左勁裝後 雀天王...勁過龜 <-----------------------------龜天王另妙用,難以一概而論
6.個人支持龜天+龍+台女           <------------------龜天王鞋仔要集火,加一隻台女頂怪作用似乎不大,或者你指的是玩反全智?
回復

魔界幻龍 發表於 14-5-2016 15:09
其實玄武可以敢玩
冰飛蟲哥D都得
花2就可能玩唔到呢D場

多聞天王隻龜反唔到天怪吧
慳MP打天除龍之外 非玄武哈奴曼版3莫屬
回復

魔界幻龍 發表於 14-5-2016 15:57
玄武哈奴曼版3都要用MP

青龍可以FULL MP走場

我諗我個陣都係轉雀天+玄武好D
點10灼傷扣法抗都補到D傷害又幫到清怪 無論輔助/比主執都好升D
天怪冇咩事真係唔會打  解任靠哈奴曼+花3慢打都夠夠地
回復

魔界幻龍 發表於 14-5-2016 16:31
升左250先算
低紅利天王不如唔好合

兩睇 反正力/智少一兩百點 都係出多一下技
合天王都係為左升快D  早合早升 遲合遲升
升得250既時間 可以做到好多野  
返工既話就更加冇時間升 寧願早D合好過
反正分別又唔大
人既耐性有限  等250合完可能已經唔太想玩
250留返比掛仔玩 或者好有耐性同時間個D人玩 好D
回復

魔界幻龍 發表於 14-5-2016 19:44
升LV都係想要多D紅利
想多D紅利就要高LV D合

天王可以打快D 其實都係為左招技而合
日男其實 正常打一隊就OK 但多過3隊已經可以跑走
而如果我話升250要用一年時間去升既話 基本上直頭等到佢出齊曬野先再合都仲得
到時都可能已經冇玩
畢竟每日有時間升到幾個鍾已經好好
係都要升250既完美主義 竟然係GAME玩人 定你玩game  
馬250都仲OK 但雀/玄180-200已經係極限   況且力/智D紅利根本唔差得幾多 最多都係一下技左右
體都仲可以話有D用
回復

真係唔識選lol
利申:唔鐘意持國,唔鐘意朱雀
鐘意多聞,玄武
但論組合,多聞+玄武真係哂9氣
可唔可以 多聞+台柱+燕3算?
回復

~如果~ 發表於 14-5-2016 00:01
天王最多1隻 合多隻馬都無補於事 又貴
就算有多張神獸符都要貼錢養馬咪搞
諗住玩多隻玄開技反下怪做 ...

你應該台服啦   唔洗搵野頂怪 之前台巨裝貴 我買左D210 180頭甲黎用
打咩怪都易死 又低LV 用左天使 真係唔洗死兵
依加祝斧都可以用兩把  想高戰印象 應該出哂四隻天王  會出到2隻掛==
我都想合多隻
回復

~如果~ 發表於 14-5-2016 19:56
天王可以打快D 其實都係為左招技而合
日男其實 正常打一隊就OK 但多過3隊已經可以跑走
而如果我話升25 ...

力有用你咁講 咁洗咩項羽德川個d 都係打慢d姐 我隻野多100力就打小幾1秒 我多500力就打快3秒
回復

arhoronald 發表於 15-5-2016 14:22
力有用你咁講 咁洗咩項羽德川個d 都係打慢d姐 我隻野多100力就打小幾1秒 我多500力就打快3秒 ...

但係你會用幾個月/一年時間黎換呢1-2秒時間嗎
回復