打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 板2改定寧2改?

補充一點 寧3要變車   板3唔洗  直接A得
回復 支持 反對

SIONEMI8 發表於 3-5-2016 00:15
唔洗講 , 識玩一定揀版3
https://www.youtube.com/watch?v=8h7xKDIjxLg

雙開= =

唔只雙開了@~@  發表於 3-5-2016 09:59
回復 支持 反對

個人覺得版3好D 單體打天好正
佢出技系普攻>6連>普攻>6連....

PS.版3吾洗解封就有一擊
回復 支持 反對

2隻我都簡唔落手
回復 支持 反對

2隻命中都唔洗計敏..

寧3 100%中
板3 計LV

打單體一定係 板3
清怪 就寧3

板3 係1下攻後接4連發 就算沒爆擊 攻擊力都唔差
寧3 範圍攻擊 100%傷害擴散攻擊 (自動射時)3炮唔一定係打同一個範圍,有小小騙差

如果要自動打怪...寜3比較好
打王 真係慢慢射咩.... 許3 青龍 都比佢好...
回復 支持 反對

邊個同你講阪3要加敏....

得罪講句
阪3有用過寧3一百倍

就算你出左天王
阪3都仲係有一定用處,必要時好有用

但你合到上麒麟咁上下果陣
寧3已經同垃圾冇分別

利申:兩隻都玩過
回復 支持 反對

寧三近戰打唔到 都唔算勁 有主力就唔洗要佢
板三對單體強勁 試過七秒ko紅雀 我諗快過龍
兩隻都玩過 依家用緊板三 寧太廢炒左

回復 支持 反對

見到好多人比錯資料= =

版3普攻每一下都係3連發, 普攻都扣20mp, 放一擊必殺(60mp)如果中左, 就一定係3下中哂
版3普攻/一擊必殺 既命中率都係同lv有關, 越高lv命中越高
寧3開技100mp, 之後每一下普攻扣75mp
寧3命中率100%

版3無論普攻定係一擊必殺都係用陰
寧3就用念

版3同青龍比, 版3快好多

睇你平時係升lv多定係打boss多啦, 當然..升lv揀寧3, boss就版3 (不過寧3都可以當係輔助咁打地boss)
其實我睇你個陣似係神獸陣黎囉..係咪有馬/雀之類??

如果本身有強力主力(例如 馬.天王.完美印象之類)可以唔洗諗寧

p.s. 我而家個兵陣入面有齊青龍(221)+版3(201)+寧3(207)..龍有加過mp, 寧版只加過力
p.s. 版3用毀s.解封.專武+0.金剛石指環, 龍用毀s.150專武.金剛石指環.寧3用毀s.解封.專武+0.金剛石指環
p.s. 版.寧 2隻都係我愛將..而家可以帶7將, 你鐘意既, 點解唔要哂2隻?
回復 支持 反對

版3如果係咁一擊到係打多過青龍,但平均輸出青龍係勁過版3,版3可以同龍一齊用既反正都陰又沒話有版3唔可以有龍,我自己都係龍龜版3一齊用都係陰一個組合來
03唔係沒用既佢算係一個半主力,你如果玩念陣配一隻03做半主力又可以打快D,都係禁一下制,例:句刀加李0都係一個組合來
回復 支持 反對