打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 台巨 改板了 尋寶啟航 ,精靈系統

回復 20# lckjoe

我唔知係未真係咁多人抽到喇, 有時候"有價"未必有市.
回復 支持 反對

回復 21# beckben
至少既係我無抽到但我同人買都好快買到 仲合埋馬 唔覺封書好難有既感覺 對比起港服的確唔差了 但你要搵原廠黎比較就無情講 唔同地方代理手法就一定唔同
如果認為抽福袋先有封書 真係好不滿 咁咪唯有唔好抽 玩其他 再唔係就真係退巨啦 與其唔開心加不滿咁玩落去 不如早走早著
回復 支持 反對

回復  beckben
至少既係我無抽到但我同人買都好快買到 仲合埋馬 唔覺封書好難有既感覺 對比起港服的確唔差 ...
lckjoe 發表於 14-8-2014 13:07

都係果句 抽唔抽自己決定  有D人講到好似迫佢抽袋咁
回復 支持 反對

純粹更新巨商時無聊討論下

較為形象化咁講喇,
理論上:(幻石+官方封書(買點)+雜項)=神獸

現實情況1(如紫龍兄):(幻石+收錢(不合法,高風險,封ac)買封書+雜項)=神獸

現實情況2(如紫龍兄見):(收ac(未知其合法性)=神獸

互相比較之下,除現實情況2的灰色地帶外,官方正式出封書其實係來得直接並減低受騙機會,再者收人ac玩神獸可能係不錯選擇,但係咁樣只係延續緊別人過往累積嘅努力難以感受由1升到250lv嘅成就感及自我滿足。 而我冇表示過冇神獸=冇改版,只係可惜部分改版功能提供唔到一條直接路徑比各玩家去享受。

而且家陣見到人放封書都已經講緊係over hkd200/本,咁我直接係官方買佢200幾蚊一本封書佢未賺得更快(紫龍兄及lckjoe玩家指封書易中變相28點嘅福袋其實都唔係賺得好多於易中的假設情況下)倒不如出over hkd200/本封書,以接近1000點嘅價錢賺錢,咁未賺得更有效率?
回復 支持 反對

我看巨商感覺快倒囉   一堆玩家有問題都不處理
回復 支持 反對

我看巨商感覺快倒囉   一堆玩家有問題都不處理
bob812828 發表於 21-8-2014 01:44

自己喜歡玩就好了 巨商只是回憶遊戲:)
回復 支持 反對