打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 台巨 改板了 尋寶啟航 ,精靈系統

台巨真係快手 另外台巨只係代理 佢地都要搵錢同交數比人睇 比錢抽野都好應該
回復 支持 反對

台巨真係快手 另外台巨只係代理 佢地都要搵錢同交數比人睇 比錢抽野都好應該 ...
紫龍EX 發表於 11-8-2014 19:34

唔見某某巨要抽野? 原廠設定都唔洗抽
學hk巨味流失哂d人~

如有心玩巨商巨商...d日用品仲貴過你 月點卡
回復 支持 反對

回復 12# wc030201

你指既某某巨係咩先 而且台巨都只係出左一陣 我相信佢都有機會出 加上就封書既機率已經好港巨多多聲 仲有你確定係因為要抽野流失哂D人?港巨明顯係因為代理十年都唔搞活動 掛又唔理 又唔更新   真係唔想比錢抽既咪玩其他巨 但睇返台巨算係唔錯 更新速度排第2 利申:我係港ser玩家
回復 支持 反對

回復  wc030201

你指既某某巨係咩先 而且台巨都只係出左一陣 我相信佢都有機會出 加上就封書既機率已 ...
紫龍EX 發表於 12-8-2014 15:22

一樣米養百樣人
回復 支持 反對

回復  wc030201

你指既某某巨係咩先 而且台巨都只係出左一陣 我相信佢都有機會出 加上就封書既機率已 ...
紫龍EX 發表於 12-8-2014 15:22

你擰個廢GA黎比, 緊係贏9條街喇,
想賺錢係好正常, 但你未正正經經出封書比$$你賺LO, 你賺到錢得黎玩家又享受到樂趣,
福袋我當佢係想比部分急而有錢GA玩家提早享受神獸系統樂趣, 付出更多金錢享愛優越感, 咁之係冇理由又出多次"福袋最後回"*(內含封書), 而唔出正式封書,
如果佢 福袋最後回 & 正式封書 一齊出比人個感覺都好D AR.  搞到好多有意玩神獸GA玩家都得個望字.

而且唔係話冇封書出就一定流失玩家, 各人有各原因, 但係如果我係有能力消費買點, 但係就因為冇正式封書而冇得玩神獸, 咁姐係改佐版同冇改過版係冇分別姐.
係一個停滯不前GA遊戲到玩, 想退出都係正常諗法.
回復 支持 反對

回復 15# beckben

咁唔鐘意咪退台巨囉 佢封書都係岩岩出過一次黎抽 之後又冇話唔會出永久 而且上次出D封書機率易出到等下有咩問題 佢唔出永久都一定有得再抽 咁易抽 而且台巨更新快 拎D錢洗下都可以接受 部分人後悔冇去抽or收定封書就鬧官方 家陣冇封書又唔會死 做好準備一出就合得啦  唔想用錢去到邊個巨都係要慢慢黎嫁啦 你有能力消費 但唔想抽咪用錢直接同抽中既人收囉 講到唔出正式封書合唔到神咁 有能力直收神ac都得啦 冇神等於冇改過版? 金2 巨2根本新手既神將 合體技 精靈頭2個階段冇封書都玩得  咁係冇改版?   咩拎個廢既比?  事實係台巨改版已經第2快  只係韓巨最好 但人地唔受外人 而且韓國自家代理 冇錢收都可以靠其他代理費 台巨你估唔洗搵錢 人地仲要交代理費 做得唔好唔續約連玩都冇得你玩
回復 支持 反對

回復  beckben

咁唔鐘意咪退台巨囉 佢封書都係岩岩出過一次黎抽 之後又冇話唔會出永久 而且上次出D封書機 ...
紫龍EX 發表於 14-8-2014 11:53

大把人又要馬兒好 又要馬兒不吃草
回復 支持 反對

回復 17# wai1993123

的確係 台巨已經算係咁 拎D錢抽封書都唔過份 唔鐘意抽咪等下囉
回復 支持 反對

我只係想講神獸呢個系列你唔出封書都已經好勉強講得過,如果連精靈系列都唔出,就真係有點兒過分(因為兩者都需要封書呢樣核心點品), 再者冇數據上嘅统計,你根本唔知機率高或低(我朋友抽2000點0封書),如果你中好多真係只係你好彩。

而且港巨係掂唔會咁多港人黎台巨玩,唔係代理廢咁係咩,你擰個廢港巨代理同台巨代理比(雖然唔係話十分好,但以佢地嚴打外掛程度黎睇,都算可體諒喇),台巨緊係贏九條街。

再者,我先前都講,無錯你係有更新,更新得快好叻仔,但係更新入邊有d內容根本唔係大眾玩家可以一齊享受(就例如封書同神兇獸關係),最後部分有消費能力嘅玩家都係得個望字。

所以我針對嘅係台巨係更新時部分功能與官方點品於時間上不合理性嘅問題。最後台巨搵唔搵到錢唔係一兩樣點品可以解決到嘅問題,重點應該係放於市場推廣上,以小弟見識之淺薄,實在難以發現如今巨商實際上有何向外推廣活動。
回復 支持 反對

每次封書福袋一出 封書既價都趺得好快 我估可以代表封書算係易出(未必,可能人地燒好多點)/ 多人出先會趺價
都算係咁 台灣代理出名係為賺錢而代理 封書福袋又唔係好難抽到封書 玩下運又無所謂 再唔係咪跟人買 兩次封書福袋一出 封書價都趺得好緊要 升LV打怪既遊戲世界已經唔係你肯比幾百蚊就可以玩天下  想唔玩錢又想享受高等水平 都係去玩LOL個類啦
回復 支持 反對