查看: 2720|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 商城更新公告

商城道具上架,有興趣的玩家可以到商城購買喔!

海神夢幻包
限定售賣期:4月16日~4月28日

有機會得到封印書、火牛天王甲、玄冥槍、神秘的 <諸神的> 大將軍頭盔、神秘的 [未完成的]  大將軍盔甲、毀滅者的腰帶、強韌的 [四聖獸] 五連發槍、米特拉盔甲製造書、海神裝扮假髮、海神裝扮服飾、神獸符 玄武(玄武)、職業書 - 樂師、海神頭盔、梵天的權能、封印珠、無想轉生、強韌的 [四聖獸] 腎者銃砲、完美的 [泰山北斗] 冰血娃娃、各款入籍誓約或其他珍貴虛寶。

售賣:98 GASH

《巨商》營運團隊

又一堆垃圾...........................

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
宇智波鼬 + 10

查看全部評分

回復

個BEANFUN又上唔到...
班廢物錢就識搵....
回復 支持 反對

海神夢幻包
限定售賣期:4月16日~4月28日

有機會得到封印書、火牛天王甲、玄冥槍、神秘的 <諸神的> 大將軍頭盔、神秘的 [未完成的]  大將軍盔甲、毀滅者的腰帶、強韌的 [四聖獸] 五連發槍、米特拉盔甲製造書、海神裝扮假髮、海神裝扮服飾、神獸符 玄武(玄武)、職業書 - 樂師、海神頭盔、梵天的權能、封印珠、無想轉生、強韌的 [四聖獸] 者銃砲、完美的 [泰山北斗] 冰血娃娃、各款入籍誓約或其他珍貴虛寶。

售賣:98 GASH

《巨商》營運團隊全稱 : 腎虧者的統砲
==============================================

其實我都唔志在抽哥d唔可能抽到既好野,問題係你連糧食,秘藥,多多哥d都唔比我中,我會好sad ga lo
回復 支持 反對

其實我想中果把銃砲0.0....
回復 支持 反對

入到BF都偷笑
回復 支持 反對

終於更新吧...
回復 支持 反對

入到BF先講......我又入左點抽垃圾都無問題....但係....BF入唔到就好多問題...整好左....我個個月入10000點去抽野都得
回復 支持 反對

入到BF先講......我又入左點抽垃圾都無問題....但係....BF入唔到就好多問題...整好左....我個個月入10000點 ...
日本花雪 發表於 16-4-2014 13:56

咁耐以黎送左幾十萬點畀橙,乜好野都抽唔到
回復 支持 反對

我最想要既就係:無想轉生
回復 支持 反對

2400點GG左
回復 支持 反對