打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 潛能點及成長表一問

關閉 [複製鏈接]
有長野睇lu-0-
回復 支持 反對

回復  真天龍戰神

真天龍戰神 你自己反思下啦
我打咁耐 雖然我用字粗俗 但我主旨係吾係明確 係吾係主要 ...
KKK小K-V- 發表於 4-4-2011 16:01

哈!真係好嘢,禮義廉,到呢一刻都仲要死撐!佩服!佩服!

真係好心你啦,錯字百出嘅水評都仲要勉強自己長編大論咁打咁多字,真係為難咗你喇!

明明用個肺講咗幾十次嘅嘢,你估就可以變為真理咩!咪咁幼稚啦!

你答過我?答咩呀?大家爬吓文都睇到你啲謬論啦!十足十個自閉症患者咁,對住個mon妄想呀!

你用詞粗俗又好,人身攻擊都好,唔緊要,我又唔會肉痛嘅,咪等你「自慰」吓囉!;P

智障人士我見唔少,我哋好應該關懷佢哋同情佢哋,所以,我同樣同情你!

你已經覆到50樓喇,對於我嘅問題依然係打一大堆廢話企圖瞞天過海!

我明白,妄想症患者通常都有類似情況,成日都會以為啲嘢已經做咗架!不過!你有病啫,其他人冇吖嘛!點可以要人哋當你答咗先得架!

去食藥瞓返教啦,瞓醒後再面對現實!跟住睇返你自己50樓個回覆,紅色字嘅問題,同你答一大堆黑色字嘅所謂答案!

靜靜哋諗一諗,呢啲算唔算係答案啦!係咪又想話我冇證據含血噴人呀?我又再一次引用俾你睇!

唔係內攻輸出咁係咪當外攻輸出呀
由此至終你答過我咩呢
神又係你 鬼又係你
姐係你覺得你自己醒冇問題牙 你吾洗做埋D蠢野之後大叫自己好醒架MA
簡直侮辱緊人地既智商       (你而家咪侮辱緊睇你答案啲人嘅智商囉!)   
我吾知我表達能力好吾好 但我亦吾見得你表達能力好
但最起碼 我有腦睇野         (腦就係人都有,你敢話白癡嘅冇腦咩?不過佢哋個腦同你一樣,壞咗之嘛!)
吾似你 屎眼睇野 緊係到明LA         (閣下之粗鄙的確表露無遺,不過我明嘅,發緊爛渣時,係要發洩吓嘅!)
矣 你自己又要借我鏡反問我 又要話我冇答過你
你真係好野 你得閒就抹下屎眼LA 有機會睇得番野既 你講到你咁高智商洛

黑色字係你嘅所謂答案,藍色字係我俾你嘅評語!你咁鍾意用屎眼去睇嘢!唔該你真係好好咁睇清楚你答過啲乜!

你喺度宣洩緊你個人情緒咋!咁當係答案呀?金句王,面對現實啦!

仲有,你引用咁多個回覆,不過唔知你有心回避呢,定係引漏咗!總之外攻派 所有內攻輸出為0牙 有既只係外攻!呢個問答唔見咗嘅?

一時就大大聲話
總之外攻派所有內攻輸出為 0,一時又喺度兜話內勁攻擊有輸出係因人物能力值LA,咁問你人物能力值係點計?計外攻定內攻?

呢啲咪你口中嘅神又係你鬼又係你囉!冇就係冇,如果因為第二樣因素而變咗有,咁就係有啦,0 咩呢,兜王!

講咁多都難以自圓其說,你丟夠架未啫?鵪鶉死狗啦!又要唔衰得!咪繼續出醜囉!

又議論文又抒情文咁,九唔搭八都唔知你講乜!好心你收啦!長編大論好似寫論文咁就以為可以兇到人,扮晒學者咁!

你講得冇錯呀,面就人哋俾,架就自己丟架!你要繼續攞架嚟丟我都阻你唔到,你唔怕出醜我又怕咩睇你娛樂大眾啫!

俾心機,加油呀專家!期待你下一編嘅謬論!

回復 支持 反對

有長野睇lu-0-
tony3100 發表於 4-4-2011 16:04

咁你開唔開心呀?;P
回復 支持 反對

:lol戰神兄  復背受敵啵
回復 支持 反對

回復 52# 真天龍戰神

其實你D回覆係吾係上網COPY?
我吾覺得你有明瞭我講咩 亦吾覺你係應緊我...

就以50樓為例
我講明話我解釋吾到俾你個弱智仔聽
所以我吾再打議論文 轉打抒情文
姐係話我吾再討論答案 同你嘈算
但你竟然可以叫我停一停 諗一諗果D算吾算答案
大佬 講明吾再討論 同你嘈算 點會有答案牙
你真係去驗下智商LA

其實我覺得我地好明顯有代溝LO
我講咩你又吾明 又要誤解 又要串
姐係我睇番你D回覆 其實正正就係我既心底話LO
自以為自己明解我講咩 但其實通通誤解
我諗如果你智商冇問題 咁就真係代溝啦 你係四十架可?

矣...你咩事牙 話我宣洩個人情緒當答案...
我50樓講到明係抒情文 吾係表達感受架咩?
已經講明吾再議論 抒情算
你都可以問我答案呢?
你飲大左?

矣 如果你智商冇問題
請你解說呢道式↓
【(技能外攻數值+外攻數值/係統係數 - 對方外防/係統係數)
+ {技能火攻數值+火屬性值*係統係數*{1-(火抗性-火減抗)/100}
+ {技能冰攻數值+冰屬性值*係統係數*{1-(冰抗性-冰減抗)/100}
+ {技能玄攻數值+玄屬性值*係統係數*{1-(玄抗性-玄減抗)/100}
+ {技能毒攻數值+毒屬性值*係統係數*{1-(毒抗性-毒減抗)/100}】X放大率

其實呢個就係一直既答案= =只係你一直都睇吾明姐
當你真真正正睇得明 我諗你會明我點解話你一直誤解晒
回復 支持 反對

真天龍戰神你不如再題出問題~_~
你地咁多字,我5想睇~
睇下我解5解答到你~
回復 支持 反對

回復  真天龍戰神

其實你D回覆係吾係上網COPY?
我吾覺得你有明瞭我講咩 亦吾覺你係應緊我...

就以50樓 ...
KKK小K-V- 發表於 4-4-2011 18:49

呵呵!唔可以自圓其說就話同我嘈算,你真係好搞笑吓喎!打算咁就草草收場呀?;P

你個自閉仔啲妄想症又發作呀?唔好自以為是,成日你想做乜人哋就要跟你做乜先得架!

你要嘈咪嘈到夠囉,得閒我會上嚟應酬吓你架喇!俾啲心機啦!

代溝我同你一定有啦,你個人幼稚成咁,有乜可能會冇代溝呢!

你今年貴庚呢?夠11歲未?毛都未出齊就學人牙屎擦擦扮專家,收皮啦!;P

咪再擲你啲公式出嚟扮嘢啦!了無新意,你唔覺得煩我都覺得厭啦!死兜爛兜又兜唔返,0傷害輸出喎!笑大人個口呀!專家!;P
回復 支持 反對

真天龍戰神你不如再題出問題~_~
你地咁多字,我5想睇~
睇下我解5解答到你~
F-LAM 發表於 4-4-2011 22:33

唔好意思,我冇嘢想問你。

如果你想熱心幫助其他會員嘅問題,

樓上有其他會員啲問題都仲未有人答過架。

不如你幫吓佢哋啦。
回復 支持 反對

戰神兄  復背受敵啵
呆乂呆 發表於 4-4-2011 17:37

呆兄,:handshake :lol

邊算腹背受敵吖,碎料到不得了!

呀小k不知氹得我幾開心,提供咗唔少娛樂俾我架。

冇咗佢,都唔知有咩 post好回,盞又個個 post打句說話呃分!;P
回復 支持 反對

咁你開唔開心呀?
真天龍戰神 發表於 4-4-2011 17:23

黎多d密d睇lo-0-
回復 支持 反對