打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 潛能點及成長表一問

關閉 [複製鏈接]
回復  真天龍戰神

請問你係有心移花拆木 定還未理解?
你係為"合理"化而捉字失 定還是你真係未明....

首 ...
KKK小K-V- 發表於 3-4-2011 13:31

移咩花木?捉咩字

兜嚟兜去又係話不到題了無新意!我夠知內勁攻擊+571啦!咁你一再強調外功門派內勁氣攻並沒有加攻吖嘛!冇加攻,呢571就唔成立啦,係咪呀?咁我咪唔加囉!

唔該你自己睇返你之前講過咩啦!(當你出內勁氣功一刻(外攻派)技能傷害=0) (內攻派就只計內功技能 外攻派則外攻技能....因外攻派 所以技能加成為0 )既然係0,所以我咪問你點解用內勁攻擊會扣到人血囉!你又係講一大輪廢話,東拉西扯都係講唔出個答案!0傷害輸出下,點扣人血呀?

我就係冇信過你,先不斷咁問你嘛!叫你簡潔啲只係唔想爬完一大堆字海,都睇唔到我想知嘅答案,浪費我嘅時間呀!

講嘢就簡單直接啲,咩主語副語!咬文嚼字咁!你估而家作文咩!成日要裝扮到自己懶係高深咁!;P

即是你內攻技能並沒有加攻 那只是人物傷害而已 咁我咪問你人物傷害個傷害輸出係計咩囉?唔係內攻輸出咁係咪當外攻輸出呀?

真係好想沉住氣,好聲好氣咁同你講!可惜!以你老哥啲詞不達意嘅水平,居然厚顏無恥到話人智障!戇X!真係好想知道你憑咩呀?幾個回覆都講唔出我所問嘅答案,咁嘅程度走去話人?話人前你有冇去照吓鏡先呀?唔好諗住回親就擲一大堆理論出嚟就可以兇到人咁幼稚先得架!小朋友,你今年貴庚呀?

講過嘅嘢咪講過囉!俾人捉你出嚟又話人主語副語唔識分!邊有你咁好文學修養呀!捉字蝨!;P

你講得啱呀,
已失討論目的!講嘢只有你啱晒人錯晒,仲有咩好討論啫!講完就扮冇講,再唔係咪話人唔識分主語囉!哥仔,呢度討論區嚟咋!你咁高深嚟托咩!我又唔會識得欣賞,不知所謂!膠中之膠你就真係實至名歸喇!

唔好避重就輕咁去回應我嘅問題!「囧你 其實不如你吾好回LA 我叫你吾好以牙環牙 你同我講吾係你要引起罵戰 戰-要2方先發動到吧 那你吾以牙環牙咪吾會引起罵戰LO」  我咪問你
點解要係我?你唔得咩?你叫我唔好以牙還牙我就要聽你講呀?你憑咩呀?你唔係真係當正自己係論壇糾察呀嘛?自以為是,清醒啲啦!你啲嘢講嚟講去都不能自圓其說,你叫我點去認同你呀!

腦殘兄 你翻爬文LA 又要我一又再 再又三 解說你聽 又要吾理解 跟住又話我前言不對後語
我講黎講去都係一樣野咋MA 晒GASES 吾明就咪出聲LA(吾洗捉LA 你實明主語係邊既 囧你)
講到自己明晒咁 跟住講埋D我已經解釋過既野
我真係吾想再解釋同一句 你爬番文LA
總之外攻派 所有內攻輸出為0牙 有既只係外攻 由普通攻擊與內勁攻擊可得出...

腦殘嗰個叫緊邊個呀?一再,再三咁解釋,只係證明你嘅表達能力低,又唔可以自圓其說啫!一時就叫人唔好懶醒,唔明就問,一時就叫人唔明就咪出聲!你咁飄忽,點跟呀!我好欣賞你句:總之外攻派 所有內攻輸出為0牙 有既只係外攻!嗱!重點喺呢度喇!即係話,外功門派就算用內勁攻擊,個傷害輸出都只當係外攻輸出,(註:當咋!)係咪咁講呀?用內勁攻擊打出嚟嘅只係外攻!簡直金句呀!欽敬!欽敬!佩服!佩服!;P

硬要人接受自己嗰套嘅係你唔係我!長編大論打堆文出嚟就當證據?你啲所謂證據嘅真確性我唔探討喇,我只係見到有人喺度自打嘴巴啫!呢啲係咪叫千年道行一朝喪呀?;P 當然,你可以又擲一大堆公式理論去支持你所表達嘅內勁攻擊打出嚟嘅只係外攻,把口喺你度,我都吹你唔脹架!;P

你覺得我主觀係正常嘅,我對你講出我嘅個人感受嘛!你當然可以話返我冇修養啦,但學你咁講,證據呢?你爆粗我就見到,唔知你又見到我啲乜呢?你喜歡點講隨得你喇,反正我都見識過你啲搞笑技倆,華而不實、長編大論、言而無物、嘩眾取寵、自打嘴巴........(下刪一百字) 好多謝你咁搞笑嘅演譯!我俾個叻你呀吓!;P
回復 支持 反對

真天龍戰神

你邊見到我有眼紅你?你值嗎?

你唔識扮勁,我有講錯?

無數據 就車天車地 冷係老手咁,邊度有講 ...
奸仔濠 發表於 3-4-2011 15:27

奸仔濠

我冇話過你眼紅我,唔好無中生有!

我冇扮勁,所以係你講錯!

你哋啲甚麼數據根本都唔可以自圓其說,不值一晒!你咪攬住你哋啲所謂數據當寶囉!;P

傻仔有資格話人傻?咪引我笑啦!;P

係我誤人子弟定係你是非不分呀?不過算啦,呢啲需要思考嘅問題,以你嘅程度我都係無謂強人所難喇!;P

好多謝你俾我嘅評語,你哋咁高大威猛,英明神武,見到啲小學雞吹吓水都話要睇唔過眼嘅,居然欺負隻小學雞添,知唔知個醜字點寫呀?;P

咪吓吓上晒頭先得架,腦充血好易會爆血管架!;P
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

又睇唔過眼呀?又上晒頭呀?

我就從來都冇話過自己有料,你唔使咁眼紅嘅!

九唔搭八,你賣魚架?係唔係都 ...
奸仔濠 發表於 3-4-2011 15:53

我話你眼紅啫,冇話你眼紅嗰個係我喎!
回復 支持 反對

又黎=.= 睇完你地d字海都用左我唔少時間=.=
回復 支持 反對

你地UP泥UP到係 內勁波波姐~
回真天龍戰神 : 各派升LV都會+所有野,,所以各人都有自己基本能力,,就算除左裝  你本隻人有能力值
所以內勁有書出~
回復 支持 反對

我都係得張舊嘅,你覺得有咩唔對路?可以說明嘛?
真天龍戰神 發表於 31-3-2011 17:47

不知道我睇那張貼是不是你po的
回復 支持 反對

回復 31# 真天龍戰神

唔該你自己睇返你之前講過咩啦!(當你出內勁氣功一刻(外攻派)技能傷害=0) (內攻派就只計內功技能 外攻派則外攻技能....因外攻派 所以技能加成為0 )既然係0,所以我咪問你點解用內勁攻擊會扣到人血囉!你又係講一大輪廢話,東拉西扯都係講唔出個答案!0傷害輸出下,點扣人血呀?
真天龍戰神 發表於 3-4-2011 15:32

哥 係人物能力值產生既傷害
0傷害係指你既輸出並沒有加上內勁攻擊 只是基本輸出 我重複左萬次LA 你邊忽吾明牙?

講嘢就簡單直接啲,咩主語副語!咬文嚼字咁!你估而家作文咩!成日要裝扮到自己懶係高深咁!

其實你呢句都有主語謂語= =並非作文先用
只是你集中係謂語到會誤解主語意思吧....

幾個回覆都講唔出我所問嘅答案,咁嘅程度走去話人?

答案已經重複完又重複 圖已供 你吾明邊忽牙?

講過嘅嘢咪講過囉!俾人捉你出嚟又話人主語副語唔識分!邊有你咁好文學修養呀!捉字蝨!

矣 你用下腦先講野LA 混淆主語謂語 會令意思不同架 我解釋你又話我前言不對後語
講你誤解 又要腦殘 一再誤解

講完就扮冇講,再唔係咪話人唔識分主語囉!...
你咁高深嚟托咩!我又唔會識得欣賞,不知所謂!

矣 其實日常生活用既野 只係你冇為意...
更可況我冇話我冇講 只係話你吾識分主語 移花折木
即等於你重配標點咁 得出來會有不同既意思....

腦殘兄 你翻爬文LA 又要我一又再 再又三 解說你聽 又要吾理解 跟住又話我前言不對後語
我講黎講去都係一樣野咋MA 晒GASES 吾明就咪出聲LA(吾洗捉LA 你實明主語係邊既 囧你)
講到自己明晒咁 跟住講埋D我已經解釋過既野
我真係吾想再解釋同一句 你爬番文LA
總之外攻派 所有內攻輸出為0牙 有既只係外攻同屬攻 由普通攻擊與內勁攻擊可得出...

腦殘嗰個叫緊邊個呀?一而再,再而三咁解釋,只係證明你嘅表達能力低,又唔可以自圓其說啫!一時就叫人唔好懶醒,唔明就問,一時就叫人唔明就咪出聲!你咁飄忽,點跟呀!我好欣賞你句:總之外攻派 所有內攻輸出為0牙 有既只係外攻!嗱!重點喺呢度喇!即係話,外功門派就算用內勁攻擊,個傷害輸出都只當係外攻輸出,(註:當咋!)係咪咁講呀?用內勁攻擊打出嚟嘅只係外攻!簡直金句呀!欽敬!欽敬!佩服!佩服!

矣 都叫你吾洗移花折木...偏偏又要
你係真智障定係搵野串咋?

想問有邊個睇吾明我講既野?
我吾知係我表達能力差
定你智障

我已用圖 用字 解答
但終你也半點也不明....
我解答過既..又要話我冇答你...
真係放屁
我打咁多 真係廢話 睇吾明既...
不如你番去訓陣先 黎睇LA OK?
回復 支持 反對

不過我都係吾明...
點解打土公公,免疫內攻+除毒外其他屬攻果陣
我係武當,0毒攻,只有冰+玄攻,但係都可以造成幾十至幾百點傷害既- -
回復 支持 反對

回復  真天龍戰神

哥 係人物能力值產生既傷害
0傷害係指你既輸出並沒有加上內勁攻擊 只是基本輸出 我 ...
KKK小K-V- 發表於 3-4-2011 19:14

得喇,金句王!你講咁多都係用緊個肺講嘢,我唔打算逐段同你拉拉扯扯喇!

成日話人移花折木,而家係你回避緊我嘅問題呀!為咩講一大輪廢話都仲唔肯正面答覆我啫!

顏色字你講嘅,黑色字我問嘅,麻煩你答多次啦!

即是你內攻技能並沒有加攻 那只是人物傷害而已 請問你,人物傷害個傷害輸出係計咩呀?唔係內攻輸出咁係咪當外攻輸出呀?

總之外攻派 所有內攻輸出為0牙 有既只係外攻!請問你,外功門派就算用內勁攻擊,個傷害輸出都只當係外攻輸出呀?

我已用圖 用字 解答 但終你也半點也不明....我解答過既..又要話我冇答你... 請問你,由此至終你答過我咩呢?你咩都冇答過,你用緊個肺講嘢咋!;P

回復 支持 反對