打印 上一主題 下一主題
收起左側

箭術革命 威力示範 (比玩箭神既人考慮一下依招@@)

甘低傷拎出黎比人笑
最後三下無一萬都拎出黎示範
嚇走哂d人唔敢玩箭神
Yin 發表於 9-2-2011 01:30

示範一定要高攻?_?同埋我低攻唔代表會嚇走d人唔玩箭神..佢自己高攻玩箭術就會猛過我好多
仲有唔該你睇下我1樓第一句紅色先好發貼,我最憎人係度串咀
我是來用連射清怪的
wps031142 發表於 9-2-2011 08:18

範圍咁細-.-
我国服比港服快3次更新 箭术革命的实用性我比你清楚得多 我玩DN果时 你都未知有尼个游戏  要型就学箭术革命 ...
叻囝 發表於 9-2-2011 09:40

咪扮哂專家咁啦你..係啦知你迅矢威水啦..返你國服慢慢玩你迅矢啦,如果我同你同ser又知你game名肯定黑名單你,成日係度串咀,你唔出聲冇人話你啞架,我係鍾意話箭術威過迅矢,你吹我唔漲a_a
============================
總結比d樓上有串咀既人士:就算你係咁係度串我串箭術革命又點?你認為可以改變到d咩?我會唔會因為比你地串幾串就洗點學迅矢?咪曬口水係度嘈啦a_a反正你地咁樣嘈落去,我只會一樣繼續串返你地,沒完沒了,我份人最唔輸得,同我串咀我一定會串到你肯收口為止,仲有有人話過:有愛就選擇你所愛,人地鍾意箭術革命,你地鍾意迅矢連射,點解要串咀串到好似好想人地跟你學你愛既40技?就好似有女仔a同女仔b,你鍾意女仔a,唔通我串你咀串到你鍾意女仔b為止?_?所以咪再係我個貼度搞事,我最憎人係我個貼度串咀
=======================
仲有,我忍左7樓個條友好耐,咩叫清怪都唔到箭神清?_?唔比箭神唔通比你戰士清?
我可以同你講,sor,我唔組戰士的,除左自己公會/fd之外,野外既戰士都唔想組,而且有戰士我都一樣可以清怪清得好過佢,d戰士唯一有用係咩?咪就係15秒無敵囉,除左依招,其他我都睇唔上眼,唔好意思^_^
回復 支持 反對

示範一定要高攻?_?同埋我低攻唔代表會嚇走d人唔玩箭神..佢自己高攻玩箭術就會猛過我好多
仲有唔該你睇下我 ...
莔之小子 發表於 9-2-2011 11:01

唔好侮辱戰士a__a
只係你見到個d戰士廢姐
回復 支持 反對

唔好侮辱戰士a__a
只係你見到個d戰士廢姐
Samlee556 發表於 9-2-2011 11:53

咁又係-_-港台服好多戰士都唔識玩-.-識玩既戰士好幫到手a_a不過出面團太多來亂戰士..所以我都唔想組外面d戰士了-.-
回復 支持 反對

大家各退一步吧
如果唔係多得樓主肯拍片放上來比大家參考數據分析的話,
咁玩迅矢的玩家會了解到40魔的威力和迅矢威力的差距嗎?
回復 支持 反對

咁又係-_-港台服好多戰士都唔識玩-.-識玩既戰士好幫到手a_a不過出面團太多來亂戰士..所以我都唔想組外面d ...
莔之小子 發表於 9-2-2011 12:02

戰士都可以好勁既...
回復 支持 反對

戰士都可以好勁既...
ttiieenn 發表於 9-2-2011 12:13

係呀-_-琴日打憎惡去到d生存r個時,佢地識得集中哂d人放1血無敵-_-點比怪打都唔洗死-_-好正
回復 支持 反對

我都系點箭術革命
無可否認箭術革命而家系幾勁
我都打算佢再改版先點信矢連射
我玩pvp多數玩守護隊長
做隊長一招大秒5個人好常見
但系始終招技系暗屬
遲d怪暗屬多
我學大之前都諗左好耐
箭革好?定系信矢好
但其實追中箭系打王上有好大輔助
所以我決定左選箭革型仔
但我睇你D打字同回覆
似多偏激多過客觀去睇兩招技
我先串你姐
回復 支持 反對

回復 56# 莔之小子
呢個game 4個冇咩技術的人合作都勁過4個唔合作的勁人
回復 支持 反對

我都系點箭術革命
無可否認箭術革命而家系幾勁
我都打算佢再改版先點信矢連射
我玩pvp多數玩守護隊長
做隊 ...
Yin 發表於 9-2-2011 12:42

我比人串我先咁偏激咋>_<個條死簡體字佬,冇佢既出現我都唔會咁講野
迅矢連射都好似暗屬-3-
回復 支持 反對

我比人串我先咁偏激咋>_
莔之小子 發表於 9-2-2011 12:51

一陣比人扣點事少,ban野事大
回復 支持 反對