打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] $七星山$係一名大昆狗!!!仲係花花世界

你自己都講左用 幅身 上去密啦..自己講過d咩都唔記得...
10成你係亂咁屈啦..你睇返你自己打ge野啦..唔該\
搞清楚d先好講出來..唔係比人笑你咋
freedomguy 發表於 19-12-2009 10:24

對唔住=.=

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
Rebellion.KLC -5 字數不足。

查看全部評分

回復 支持 反對

你咩事? 又關我咩事? 你自己係到屈人,,,仲話我 同佢合埋 昆你? 你無野阿?
呵呵林仔 發表於 19-12-2009 01:24

你第一句爆埋黎就話我昆人?
你想我講乜?
回復 支持 反對

搵人代打既話 你唔影低全部既交易相 對話相

只可以話你問題
回復 支持 反對

搵人代打既話 你唔影低全部既交易相 對話相

只可以話你問題
wai200000000 發表於 19-12-2009 10:36

未見慣"""世面""'丫麻...

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
Rebellion.KLC -10 連帖X2。

查看全部評分

回復 支持 反對

我雖然吾知件事既來龍去脈..
不過我吾認為樓主會為左果少少錢去整走晒自己啲將
同埋都吾會搞到咁多事發生囉
仲有好認為樓主好無奈
樓主一開波係咁比人插
我都比人昆過,不過吾係講$七星山$
我覺得冇咩人交易會用錄影依回事,所以得相係正常
回復 支持 反對

咪係囉...而家打咁多字好過隱?
我都唔希望拎番 只希望大家唔好再比呢條友昆..
回復 支持 反對

仲有
我覺得freedomguy只係狂反駁
講野完全冇意義
跟本一睇就知你一係七星山好朋友
一係就係分身
如果吾係都吾會咁好氣係咁駁駁駁
其實係明眼人都知樓主吾會無喇喇為左幾億去抄自己隻兵
只係廢事同你嘈,因為你一定會反駁
我就係越睇越吾順眼
想發表野
救命=]係我fd囉:[
回復 支持 反對

其實..我想講 乜豬仔包吾系7星山咩? 做咩要扮野-_-?  仲有 記吾記得 我講過聽到您1個負面消息? 咪就系爆人ac囉 吾信系未真 聽下就算
回復 支持 反對

仲有
我覺得freedomguy只係狂反駁
講野完全冇意義
跟本一睇就知你一係七星山好朋友
一係就係分身
如果吾係都吾會咁好氣係咁駁駁駁
其實係明眼人都知樓主吾會無喇喇為左幾億去抄自己隻兵
只係廢事同你嘈,因為你一定會 ...
=). 發表於 19-12-2009 10:57

........多謝曬你..
我都唔會再玩巨商的了^^
我真係估唔到  受害者上樂古都會比圍攻的..
回復 支持 反對

我都係過路人,老實講我都覺得樓主唔會為左屈人而搞到自己一身蟻去整自己個AC...
俾人串時仲要無哂D野,好過忍??? 覺得過引GE 朋友點解你自己唔試下? 我巨商1 叫MagiL,歡迎得閒密我影相屈下我................
有人可能會話樓主有計謀咁去屈人,過走d 兵/錢,然後影個張相放上黎.............
唔通樓主真係食飽飯等屎屙?...需知道,呢個討論區好多人都鐘意抱住陰謀論心態去懷疑人地...
明知山有虎,偏向虎山行,非過癮之事...
我地呢度個個都唔會知個內情,只有七星/鋼之,本人先會知...

係呢個情況下,我地係咪應該放低心中一點點的猜測懷疑之心先,先為樓主失物一事感到可惜呢?
回復 支持 反對