打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 香港赤壁勁人榜(3-7-2009 更新)

喂喂~~~~你好呀~~~~
講真你呢個勁人榜呢我覺得無乜公信力囉~~~~
同埋一睇你就知你係蜀國d人黎~~~~

一 )你講呢班人事實上係真係全部都係勁人~但排名呢d野你係依乜野排出黎~?!
佢地係咪真係有單對單打完先排出黎先~

二)以我所知你話第一名紫風係神裝...我想話阿roy果粒魂係乜?!你將佢兩個d秘文補貼出黎俾大家睇下先啦~唔好話阿roy....燎原火同龍小嵐d秘文都勁過佢啦....咁叫神裝?!

三)唔好自己打幾隻字就諗住呃哂所有人~子龍ser果邊唔知唔代表孫ser呢邊d人係傻仔~

最後)我地我有興趣知你係蜀國邊個~講一講名啦~我係命不該絕呀~
唔係乜野勁人...但不嬲希果句講果句的~

各位...呢個勁人榜...睇完就算啦~唔駛信係真..哈哈
回復 支持 反對

你算吧啦好無~~~之前已經錯哂~而家仲錯~學人俾分
你D分點俾番黎~一定係專家評分...
但個專家一定係你囉~哈哈
問你係邊個你又唔答~一味扮專家排人地名次
節省少少啦刷鞋仔
回復 支持 反對

我講我心目中個勁人榜俾你知啦~

第一名:命不該絕~~~因為係我自己
第二名:雪彤~~~因為佢揀左我做佢老公
第三名:龍崎~~~因為佢成日撩女仔~但例牌媾唔到女
第4名:ROY~~~因為佢係我其中一個愛人~~~
第5名:小豬軟琳琳~~~因為佢真名其實叫肥豬油淋淋
第6名之後唔排喇~~~入左同唔入無乜分別~哈哈
呢個係我既勁人榜!!!!!!!!!
回復 支持 反對

27# 羽鳳 你唔駛入我勁人榜啦~你入小棍妖勁人榜就OK
@O@講完小棍妖...死...漏左佢-3-唔好話俾佢知
回復 支持 反對