打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 逍遙子 25報告第2擊 (流m賣acc?!)

關閉 [複製鏈接]
10# godness

天地會, 剎神殿, 浪漫之約和狂4個幫早2日係鏡湖完全唔夠紫禁城和雪魄打, 就搵埋戀楓莊和天龍王者幫手, 仲要用埋25仔先得, 真係又廢又冇用.

天地會, 剎神殿, 浪漫之約和狂4個幫之前經常掃古和掃其他場, 我地紫禁城和雪魄只係打佢地, 其他冇關係既幫根本就唔想打.
回復 支持 反對

你地又話6個幫打我地
做咩搞搞下得兩個
卧龍出咁多人你地唔記得佢啦??
完全唔夠紫城 雪魄打 <- ?? 笑左
真係唔明盼望搞咩
從來唔打佢地家陣幫強狗手XD
D高層又走曬 …最慘連個副幫都走埋~
唉~睇黎都係升果班遺民做高層啦~
家陣剎班遺民都唔出頻~個個前強幫明明係高層 轉一轉幫果果變幫眾
最搞笑連7石人吉吉都只係精英=_=
算吧啦~升吉吉做副幫啦 掛羊頭賣狗肉 你果幫D人咪又係聽吉吉一個人講野
吉吉唔打交佢地又唔夠打 XDDD
盼望~仲回頭回得砌啊~XDD
回復 支持 反對

我都吾明白  玩game打下交有咩咁大不了
無得升lv好緊要?  無場升好緊要? 比人殺幾次好緊要?
已經比人恰到出面  仲要一,二個攪分化 既然決定左打交 就豁出去啦
死幾次真係駛死咩 比人清又如何? 人地幫咪一樣照返去升lv 
好心你地團結d啦 一 二個走幫 人地見到不知幾開心 d25仔仲cheap 玩game玩到無間道 以為知道d咩情報好似好威咁 
再係咁樣 我睇下其他幫既人有無得依家咁和平 個個置身事外當睇戲 打交果時就叫你+油  到時佢地霸埋D場比自己人升 D和平幫千奇吾好係度嘈[[bao_13]]
回復 支持 反對

最新消息: 流宗賣左AC 紫禁城內部開始分化[[onion_34]]溫鑑良聲言退幫!!
另一則特別報道...盼望之前聲大大話同天地浪漫之約+狂對戰係代表全幫立場
事實上紫禁城已有不少反對及不滿聲音![[onion_28]]大量和平人士無奈離幫中
繼強殖入侵洛陽又一力作~~強殖入侵紫禁城!![[onion_10]]
回復 支持 反對

11# 知情人士
你地好威水,人地用25你地無用,放2條25仔係浪漫比人捉到中扮清高,笑大人個口[[mg_1_65]]
回復 支持 反對

最新消息: 流宗賣左AC 紫禁城內部開始分化[[onion_34]]溫鑑良聲言退幫!!
另一則特別報道...盼望之前聲大大話同天地浪漫之約+狂對戰係代表全幫立場
事實上紫禁城已有不少反對及不滿聲音![[onion_28]]大量 ...
小傑b 發表於 1-6-2009 11:51

我都唔知盼望攪咩鬼? 架係佢要打, 但呢幾日打架又唔見人? 本身紫禁城和雪魄係和平幫, 好多人都唔想打架, 唔知打黎為咩?

而家6個幫打我地2個幫, 好唔公平.
回復 支持 反對

16# 知情人士
天地會, 剎神殿, 浪漫之約和狂4個幫早2日係鏡湖完全唔夠紫禁城和雪魄打<----你唔係話完全唔夠打咩[[mg_1_65]] ,你地都夠打,禁有咩唔公平
回復 支持 反對

我都唔知盼望攪咩鬼? 架係佢要打, 但呢幾日打架又唔見人? 本身紫禁城和雪魄係和平幫, 好多人都唔想打架, 唔知打黎為咩?

而家6個幫打我地2個幫, 好唔公平. ...
知情人士 發表於 1-6-2009 11:58
之前聽聞係你地果邊有6個幫打我地[[onion_11]]
我地一直期待緊...到依家都只係得3個[[onion_37]] 唔通6個幫係計埋散左既強殖 FING春 同 無極?
唉[[onion_59]] 你地班強殖果時話要霸高迷亂殺人 我地天地會先同剎神聯盟還擊
跟住發覺唔夠造 就搵幫拖 依家真係唔方唔拖~~~拖哂其他幫落水[[onion_73]] 入一個 散一個
回復 支持 反對

之前聽聞係你地果邊有6個幫打我地[[onion_11]]
我地一直期待緊...到依家都只係得3個[[onion_37]] 唔通6個幫係計埋散左既強殖 FING春 同 無極?
唉[[onion_59]] 你地班強殖果時話要霸高迷亂殺人 我地 ...
小傑b 發表於 1-6-2009 12:19

低估我地WO佢地 本身話6個 家陣佢地搞搞下得3個
但係數黎數去 我地日日要打交都起馬有九個幫
叛軍 強入 救世 無極 喧嘩 紫城 卧龍 雪魄 詠春
PS. 佢可能仲係估自己仲係大佬 一個代表成班
不過吉村7石都唔可以低估GA~但打交無佢份又無人敢打-.-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
仲有退幫唔代表唔打 只不過係我地會唔會重視你[[bao_20]]
即使你退左幫 我地打你 只係代表你光榮[[bao_15]]
要退幫親早[[bao_44]] 因為我唔明之前都無打紫城 點解你地會打我地先
比人利用到 差唔多有救世軍背影
回復 支持 反對

紫禁城  雪魄
而家佢地唯一可以甩身既方法          咪學流宗囉!!
扮放ac啦
不過我地係唔會放過之前幫手打交既人
退幫照打!!
紫禁城  雪魄    未幫過手打交既人
又想升lv
‘而家可以退幫
我地唔會追殺你地!
回復 支持 反對