打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 南慕容v3v上官小兒是也!xd

回復 14# 的帖子

得意就要俾人ko-.-?
咁咪好多人慘死-.-
回復 支持 反對

回復 50# 51#的帖子

[[onion_48]]  第一,串唔串要睇對咩人..如果你連尊重人都唔識..又憑咩要人尊重你?

第二,請問一下,我打乜嘢關您咩事?.?

話貪隻嘢得意所以KO佢姐?0.0?

又關你事?0.0? 本人冇亂殺人掛? 冇阻住你呀ma?

您講嘅嘢我當你講笑啦[[onion_48]] 冇必要同D無聊人講無聊嘢

唔該,如果你要批評人...建議你先檢討下自己,[[onion_18]]
回復 支持 反對

原帖由 瀟湘≠夜雨〞 於 2-12-2008 16:41 發表
我淨係知你個fd白琉璃好串-.-''

請問所謂串的定義是甚麼?

請注意,
這裡是天龍貼圖區,
不是投訴別人,作出人生攻擊的地方。

另回:
得意就要俾人ko-.-?
咁咪好多人慘死-.-

可能 閣下忘記了,
這是遊戲,
打可愛的怪,會有很多人慘死?
慘?如何的慘?
可否定義?

ps:
0 . 0我的愛人是最美的XD

回復 支持 反對

嗯 幼兒wo.....知唔知我係乜水先~~~~ [[bao_36]] [[bao_36]] [[bao_36]]
回復 支持 反對

下次打野叫埋我啦, 我都未同過牛牛 芯芯 風兒 去打野.......[[bao_29]] [[bao_29]]
回復 支持 反對

回復 52# 的帖子

我say : 想同你玩番場a_a
白琉璃 : 你節省點吧~

如果係以上過程入面我有唔尊重佢ge話.咁好..我錯

仲有.#51樓個post 純粹kidding
唔講得笑都唔洗咁大反應:handshake
回復 支持 反對

原帖由 tsangkin 於 4-12-2008 10:47 發表
嗯 幼兒wo.....知唔知我係乜水先~~~~ [] [] []

當然知-    -!

@ v @ 吉川春袋先生?
回復 支持 反對

原帖由 瀟湘≠夜雨〞 於 4-12-2008 12:32 發表

0.0 請問點玩法? 單挑定咩?通常會令人誤會你有挑釁之意~ (注意,要睇你用咩語氣同對方講嘢。)

關於#51個post  本人唔想再討論0.0 反應大又好,咩都好,你嘅言語明顯 - > 好有矛盾 。

唔關講唔講得笑事, 只不過,你將打怪同埋打人混為一談,實為可笑~"~唔知呢位先生打錯字呢? 定言語方面有障礙?

@.@ 有得罪之處,請多多包涵^______________^
回復 支持 反對

原帖由 瀟湘≠夜雨〞 於 4-12-2008 12:32 發表

可能說者無心,聽者有意吧。
而且,節省點吧這一句,不算是甚麼串人的說話喔。
回復 支持 反對

原帖由 tsangkin 於 4-12-2008 10:48 發表
下次打野叫埋我啦, 我都未同過牛牛 芯芯 風兒 去打野.......[] []

上次有叫你嫁=  =! 你八成去左溝女啦...xd

=       =!下次下次大概可以掛...
回復 支持 反對