查看: 176030|回復: 275
打印 上一主題 下一主題
收起左側

【公告】新手問題請到「教學指南及問答區」發問

原帖由 lmno925 於 2-8-2008 07:18 AM 發表
正宗?族??小??机系列??人最喜?的小食品——小???南??延?到北朝?直至?北
美食天堂--??,??餐到中餐再到西餐?有?有,可以用最低廉的价格?松享用美味?要?街?小吃。其中小??可算得上是最受?迎的美食之一了。即可站在?? ...

問題區ar,你都幾離譜wo , 成日開埋d 廢既post , 我知你地係同一個人。唔該你唔
好亂咁開埋d廢post , 你阿媽養到你咁大都唔想你做乜野都唔經大腦 , 睇下標題先post 野
la , 成日post 埋d 同 runescape 冇關既野。
回復 支持 反對

原帖由 star_ly 於 3-8-2008 08:00 AM 發表
我想問點樣係呢度post相?

如果你有果張相 , 就可以[禁]每頁最頂既 [回覆] ,跟住你就會去到一個好似開post
既板面 , 果到有個上傳附件功能 , 按[瀏覽]搵你張相。
p.s , 如果你用 prt scr sysrq 呢個制影 , 影出黎正常save左係小畫家會係
bmp檔 , 大過限制 , 要轉做jpc 先得 , 轉既方法就係另存新檔既時候 ,
比你改名 下面果一欄 , 有得揀格式 , 就會搵到。不過係4個英文黎既
,都係j 唔知乜野咁 , click左果個再save就得。
回復 支持 反對

我有個好特別既問題 , 唔知大家幫唔幫到手。 係我岩岩好似玩既時候 , 2005年,
我30幾lvl , 有一次行左去lumby , 冇啦啦有人問do you want to buy a strange box ,
跟住我同佢trade [當時我重未知strange box 係random] , 比左d野佢 , 跟住佢就唔見左 , 但係有個old man 比左個 box 我.
我好似記得係咁 , 有好深刻既印象。 唔知有冇人試過 / 話比我知有冇可能?
回復 支持 反對

f2p 點樣升fishing 最快 , 又可以bank得快?
邊個furance 近bank ?   整邊樣rune 會又近bank又升得快?
邊到最好升ranged ?

[就黎做返f2p ,,, sad....]
回復 支持 反對

你要set recovery quest + bank pin 先有得攞ga -.-
回復 支持 反對

估唔到依家d人切菜機都有得賣 -.- lmao 

when should i buy santa hat?
回復 支持 反對

原帖由 GHOO 於 19-8-2008 05:51 PM 發表
NO PEOPLE ASK ME...T T...

if i do member,how much 1 morth?(HKD)(我寄信)

73個幾 ,,,寄一張50蚊 , 一張20蚊同一張10蚊就得。
回復 支持 反對