打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 巨商大踢爆[追加]

gd gd gd gd gd gd gd
回復 支持 反對

哈哈...幾似小說-__-v
報警 無咩用 好小可警方會受理...
回復 支持 反對

原帖由 波斯 於 4-3-2008 20:33 發表

我仲以為jj你講我 >< 一場誤會 XD
PS:唔知你係JJ-_-v

出前一波果然是笨的xD
樓主可否拿出點證據,,
要係踢爆的話 拿番點證據出來=]
沒有證據 很難令人相信的..

我在商2開了個ac叫做靚仔鞋,,
我又是常媾女,,同女仔出街的~囧
唔通係話緊我0口o?!

回復 支持 反對

= =佢係咪睇得陳冠希多?
回復 支持 反對

原帖由 ◆-`Man〞 於 4-3-2008 20:53 發表
= =佢係咪睇得陳冠希多?

樓主應該係 e家講少左陳 佢要作d小說黎滿足下自己
回復 支持 反對

唔好活係虛擬啦樓主;P
回復 支持 反對

靚仔培?....係唔係自己估...
回復 支持 反對

等我jj老師評下分先
e~~~故事大綱都幾好 帶動到人回應 +5分
故事主角交代得不清楚                    -5分
故事幾位女主角更加不清楚(如果你能作賣名就好d)   -5分
事件發生日期時間未有交代                                  -10分
恐嚇邊個大房 又係太空人                                    -10分
改卷完畢~~~總共得 -25分
希望這位同學留堂交代晒所有人物.發生日期時間地點.........
回復 支持 反對

原帖由 愛回家乂 於 4-3-2008 22:06 發表
等我jj老師評下分先
故事主角交代得不清楚                    -5分
故事幾位女主角更加不清楚(如果你能作賣名就好d)   -5分
事件發生日期時間未有交代                   ...

wow jj老師好波 不過改得慢左d 我一睇就睇到錯咩啦-_-v
其實我覺得佢作得短左d 應該作長d 我會有心機追落去架^^
回復 支持 反對

原帖由 愛回家乂 於 4-3-2008 22:06 發表
等我jj老師評下分先
事件發生日期時間未有交代                   ...

臭JJ坐左我鞋S!R個位-33-"
我認為呢個內容將1個好人虚構成1個金魚佬..幾有寫作天份..呵..
在其他方面 JJ老師真係要好好指導下呢位學生..囧-3-((搶我飯碗\3/
回復 支持 反對