樂古Nakuz

標題: 如果C服真係值得討論..... [打印本頁]

作者: 天下乂無雙    時間: 6-8-2018 22:26
標題: 如果C服真係值得討論.....
咁真係要討論一下E件事 大家點睇?[attach]1103134[/attach]
作者: wingwing999    時間: 7-8-2018 00:05
打和啦
C服就係一人話事, 玩得就預左
作者: v3vv    時間: 7-8-2018 01:42
  唔夠對面比得多錢GM 既問題  可能係咁   爛私人服一直都唔睇好
作者: victims    時間: 7-8-2018 03:09
怨來怨去!只好怨自己唔選擇一條正常的路...還是正服好!!支持正服
作者: 回到首頁    時間: 7-8-2018 10:36
victims 發表於 7-8-2018 03:09
怨來怨去!只好怨自己唔選擇一條正常的路...還是正服好!!支持正服

咁多掛 有乜好玩...
作者: chm19353    時間: 7-8-2018 14:05
人講你就信咩 條大陸仔俾個下台階自己扮比gm解
跟本果日就已經俾人敵左團 等爆
又要博同情 又要下台階 又要面子 佢玩哂啦
作者: chm19353    時間: 7-8-2018 14:05
個垃圾團洗唔洗叫gm解佢。。用下腦都知
作者: victims    時間: 7-8-2018 14:41
回到首頁 發表於 7-8-2018 10:36
咁多掛 有乜好玩...

只要外掛唔會影響到玩家體驗遊戲質素.我就覺得可以接受...至於好唔好玩自己去發掘的..每個人追求的野唔同..巨商的內容好強大的
作者: yungkong2    時間: 7-8-2018 16:05
人地隻game叫「熱血巨商」,做咩屈人係c服
作者: henryns    時間: 7-8-2018 20:46
victims 發表於 7-8-2018 14:41
只要外掛唔會影響到玩家體驗遊戲質素.我就覺得可以接受...至於好唔好玩自己去發掘的..每個人追求的野唔同 ...

你講緊咩呀
作者: nickkwan    時間: 7-8-2018 20:59
henryns 發表於 7-8-2018 20:46
你講緊咩呀

真係未聽過有外掛唔影響玩家...笑左,唔好意思- -唔影響玩家既外掛,自掛自玩,不買賣,不搶怪,佛系外掛呢個世界應該買少見少
作者: 小妍~    時間: 7-8-2018 23:04
nickkwan 發表於 7-8-2018 20:59
真係未聽過有外掛唔影響玩家...笑左,唔好意思- -唔影響玩家既外掛,自掛自玩,不買賣,不搶怪,佛系外掛呢個 ...

自掛自玩都已經唔公平, 影響左個遊戲既平衡
作者: 回到首頁    時間: 8-8-2018 12:36
巨商內容好強大-.- 我用左幾大勇氣先打到哩段字出黎
作者: gary1434    時間: 16-8-2018 15:13
victims 發表於 7-8-2018 14:41
只要外掛唔會影響到玩家體驗遊戲質素.我就覺得可以接受...至於好唔好玩自己去發掘的..每個人追求的野唔同 ...

已經甚少o係樂古睇post同留言
估唔到偶爾上一上見到竟然有人會講呢句說話
真心忍唔住要留言

你痴撚左線? 定Hi撚大左?

<扣我分啦>
作者: 小妍~    時間: 16-8-2018 18:25
gary1434 發表於 16-8-2018 15:13
已經甚少o係樂古睇post同留言
估唔到偶爾上一上見到竟然有人會講呢句說話
真心忍唔住要留言

作者: fungxghost    時間: 25-8-2018 14:55
chm19353 發表於 7-8-2018 14:05
人講你就信咩 條大陸仔俾個下台階自己扮比gm解
跟本果日就已經俾人敵左團 等爆
又要博同情 又要下台階 又要 ...

師兄所言甚是

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarticle55sww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2