樂古Nakuz

標題: 請問改造/日本兵陣問題 [打印本頁]

作者: qszwax    時間: 5-1-2017 14:08
標題: 請問改造/日本兵陣問題

關於2轉改造問題
想改造佛朗基砲 但打唔嬴10段
網上有兩種說法
第1種:可以劇情模式打夠20個材料就改造得
第2種:一定要打嬴劇情模式先可以改造
所以邊種說法正確?
====
日本單國問題
請問頂怪來計 本願寺 定 梵天丸 邊隻比較好用?

唔該
作者: qq578539021    時間: 5-1-2017 15:05
打够20个材料 应该就可以改造的 (獨弓可以過10段啊)  如果只算頂怪 本願寺好些 因為他可以頂天怪  但是加3聽說好強
作者: henryns    時間: 5-1-2017 19:52
所以你係要轉版3定03
作者: henryns    時間: 5-1-2017 19:56
[youtube]3xvlwsoIGfk[/youtube]

[youtube]8ACfIU484Ic[/youtube]

反正我係咁打既
作者: qszwax    時間: 6-1-2017 15:08

睇來真係要用獨弓...但我隻主得122級懶得升...
可以儲20個材料改造的話就努力儲20材料算
(佛朗基砲/地震車都會改造)

唔該哂兩位既回答
作者: henryns    時間: 6-1-2017 20:15
就係20個料 唔關打唔打得贏事
作者: +plzza+    時間: 7-1-2017 00:51
10級可以用符用獨角一弓/祝斧 買隻斧頭佬放蛇就掛機嬴10段..

我平時覺醒都係洗初階 中高階唔洗理佢 唔打都可以轉 有材料就得

頂怪肯定係召既怪好頂.,. 搵隻帥去送死.. 傻的嗎
作者: qszwax    時間: 7-1-2017 17:03
其實對我來講 唔洗打完劇情模式後先可以改造 已經滿足
每日5次 打1~2段 總有一日儲夠 呢家已經儲到14個
真心感謝各位解答改造問題

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarticle55sww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2