樂古Nakuz

標題: 助你成為神手... [打印本頁]

作者: SiuTsun    時間: 14-11-2009 20:34
標題: 助你成為神手...

如題-.-
有左呢個程式就可以變勁人
呢個程式既用處呢就係;
物品欄分6格
口   7 8                      對新手黎講
口   4 5                      左手要禁技能W/E/R制
口   1 2  <-應該係咁..   右手又要用滑鼠
                                    應該唔會有多隻手去禁電卷/和泉吧!?
                                   呢個程式會將1/4/7鍵轉移到ESC下面個個`=7 Tab=4 Capslock=1
                                   咁新手就可以..用無名指/中指/食指禁技能
                                  再用尾指禁上面個3個制
                                  令你連技更快
                                   驚有毒就唔好下載啦
                                                    war3_custom-key.exe (195.66 KB, 下載次數: 1656)
--------------------------------------------------------------------分隔------------------------------------------------------------
                                                教學
                                                              入魔獸前請開左先
                                                              然後就好似平時咁
                                                             注!!請把要用的物品放在
                                                              左邊的3格,否則無效

作者: ◎海神》    時間: 14-11-2009 23:05
作者: 笨*小魂    時間: 15-11-2009 17:19
都係用番147好- -
我驚唔慣!
作者: x剎暗天x    時間: 15-11-2009 20:52
灌水灌水灌水灌水
作者: x剎暗天x    時間: 15-11-2009 20:52
灌水灌水灌水灌水
灌水灌水灌水灌水
作者: 笨*小魂    時間: 16-11-2009 14:40
灌水灌水灌水灌水
x剎暗天x 發表於 15-11-2009 20:52

灌咩水?-_-
作者: 幸福x抉擇    時間: 17-11-2009 20:37
我想問下,如果玩法裝英得`.Tab.caps lock 3個制,少左D啵
如果down左你果個嘢用 ` . tab . caps lock.
之后又要禁番8.5.2,咁咪仲煩?
作者: kenneth011    時間: 19-11-2009 20:25
呢個有左咁n年既程式冇用好耐
作者: .小夜﹏    時間: 20-11-2009 21:07
咩黎架. . .  
我淆有毒
作者: SiuTsun    時間: 21-11-2009 14:26
我想問下,如果玩法裝英得`.Tab.caps lock 3個制,少左D啵
如果down左你果個嘢用 ` . tab . caps lock.
之后又要禁番8.5.2,咁咪仲煩?
幸福x抉擇 發表於 17-11-2009 20:37

咁你可以將重要少少既放` Tab Caps Locks架嘛
飛標之類用滑鼠囉
作者: 【靖】    時間: 22-11-2009 20:42
樓主~有病毒啵~
作者: SiuTsun    時間: 24-11-2009 21:42
下-.-...有毒!?
我用咁耐都無事bo
作者: 幸福x抉擇    時間: 24-11-2009 21:47
總覺得這個程式冇咩用
除非8.5.2都可以轉到
否則都係冇用
作者: 紅奶罩    時間: 7-12-2009 06:34
係咪set制既輔助程式?.
作者: ★~影♂    時間: 8-12-2009 19:29
用過
都係原來戈個好用d
作者: 12102    時間: 9-12-2009 22:55
平時已經用慣o左741= =

同埋如果有時手殘仲死 禁錯技
作者: 呀x影    時間: 28-12-2009 16:06
呢個我有! 我FD 之前SD比我,
幾好用,連技會快D(對我黎講) ;]
作者: pk07123    時間: 29-12-2009 08:25
                                                   入魔獸前請開左先
                                                              然後就好似平時咁
                                                             注!!請把要用的物品放在
                                                              左邊的3格,否則無效

SD唔係魔獸![[onion_28]]
作者: killer150096    時間: 3-1-2010 11:32
[[onion_51]]唔想要!有147喎!
作者: ℉ai仔    時間: 9-1-2010 00:54
改鍵正係改741- -?
咁852有技出咪連得仲衰
作者: 小魯    時間: 23-1-2010 14:54
呢個有左咁n年既程式冇用好耐
作者: moues    時間: 26-1-2010 17:40
用返147仲好過啦
作者: hkelvin    時間: 28-1-2010 21:48
好淆有毒
都回一回樓主
作者: aR沈    時間: 30-1-2010 16:14
但系我諗緊如果8,5,2個D都要按可以點-___-?
作者: moues    時間: 2-2-2010 21:53
但系我諗緊如果8,5,2個D都要按可以點-___-?
aR沈 發表於 30-1-2010 16:14
放啲唔洗禁o既
e.g 武士服
作者: 05149149    時間: 7-2-2010 13:27
識小小扮代表..咁都叫神手??
作者: 朱朱俠    時間: 9-2-2010 19:54
咩來的@_@....
作者: 泥膠    時間: 15-2-2010 16:51
咁就變神手...-.-
咁不如唔好出game了....改改d制就做到神手
作者: john0427    時間: 15-2-2010 22:39
竟然有人唔知咩黎= =
1.自動禁住alt 睇血 可以設定睇敵軍/友軍/或2隊都睇哂行血
同埋
2.好似有快捷鍵講野= = 我未用過泥個功能
最好用都係1.姐
作者: 泰仔.    時間: 14-3-2010 10:49
我就係怕   唔down~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarticle55sww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2