樂古Nakuz

標題: 有幾多人玩水滸歷險Online [打印本頁]

作者: 搞搞野    時間: 20-8-2008 22:17
標題: 有幾多人玩水滸歷險Online
有幾多人玩水滸歷險Online
作者: 冰糖    時間: 9-9-2008 21:14
我想講依家無新手會玩..有既話 玩1星期左右就放棄..
作者: 牙♂銘    時間: 9-9-2008 22:33
點解既!???-,-"
作者: 《楓靈﹏〞》    時間: 20-9-2008 19:23
有好多人玩[[bao_50]]
作者: 《楓靈﹏〞》    時間: 20-9-2008 19:23
知道未?[[bao_50]]
作者: 惡魔二號    時間: 26-9-2008 04:21
因為新手地方無人升
你見到咁既情況 你都會冇心情玩
作者: andy123cheng    時間: 16-10-2008 23:07
都唔係既-.-不過要跳場升囉-.-
1 lv就要去大草升
升到7十幾8十就轉千里
再升到14x到就要自己搵fd一齊升關西/渭州果d囉-.-
到170就即轉6龜
作者: Donald德    時間: 26-10-2008 16:45
唉唉 @_@  慢慢玩就得la  我玩中新手
作者: kkfsifu    時間: 13-11-2008 06:36
標題: ?得很好
我有?同事因?她名字的??拼音第一??世私服字母都是F,所以我?叫她F2
有?同??的爆胖于是美其名曰“大河?”后???几?年?化成“?哥”同理一?叫土豆的最后?化成“土哥”^-^
在下有一同?,高中?特能??奇世界私服?色笑?,?起名?“老?”。
后??展到不?自己?,???“后?”同?一起大??色笑?,于是被在下更名“教?”。
高中的?候,我?班主任姓敖——所以他的?奇世界私服下???是“敖?”
一??友抱怨家里的魔域私服新?席不好,?是毛刺,扎了自己的膝?,扎了老婆的背。宿舍里的人狂笑不止~~后?有?友?其玩笑,叫他到?台上?大伙示范一下,是怎?扎的。他笑曰:“我?去月球上示范呢。”自此落下一?外?——“月球教官”
高中一女生脖子短?外?天?八部私服藏?鹿
一?姑娘又白又胖,而且很嫩,叫五花
一?姑娘?比?平,而且下?尖尖,略微前伸,叫?子
一?姑娘?面??大,且平,且有些黑,且由些?雀斑,叫黑芝麻?
作者: `幸福不滅:)    時間: 2-4-2009 19:45
上得呢個板多數有玩-_-`
作者: s08172    時間: 4-4-2009 11:30
e+升lv好易,1個銅婚,1星期3轉= =
作者: Newbie*    時間: 6-5-2009 12:55
你地如果玩黑ser既話~^^
大家一齊玩囉~~ 而加水滸真係缺人!
希望大家可以一齊玩啦^
作者: 搞鬼家族    時間: 11-5-2009 14:32
依家無左結婚飛圖升???
作者: aR禧    時間: 18-5-2009 12:58
仲有假結
作者: 281124170    時間: 9-6-2009 14:51
系唔系好好升LV啊....好似講的好易甘
作者: 殺手﹏粒    時間: 29-6-2009 11:43
都幾多人啦...E+ D game太3d 都唔q ge

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarticle55sww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2