打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 明天有蛋抽...有8星裝..重樓帶

有極品就換鏈左佢啦...講錯,係換左鏈佢啦..
∼香B∼ 發表於 27-8-2012 18:37

但我E家唔想比錢佢賺  與其比錢佢賺   倒不如買d野比自己好過
   出埋哂d咁既野  d玩家一個走完到一個  個個fd都差唔多放哂ac  仲洗玩既
回復 支持 反對

只糸識狂出蛋...又唔更新....人地國服不知攪得幾好...hk天龍就...心酸
回復 支持 反對

8星裝真糸..生活玩家糸咁先,,
化合物 發表於 27-8-2012 06:33 PM

睇化D啦..仲去執著賺錢上石做乜..
日日online 採礦>副本>採礦>掛攤  唔悶架咩...
同fd去唔同地方散心傾計..反而仲係一樂
我相信應該好多人都無細心留意過天龍既景...
回復 支持 反對

diu=_\ 8星裝** 重樓帶..on__?

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
5567 -5 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

遲D米出晒成身重樓??!!!
回復 支持 反對

只糸識狂出蛋...又唔更新....人地國服不知攪得幾好...hk天龍就...心酸
小明子 發表於 27-8-2012 06:42 PM

哈哈..又來港服羨慕國服..國服羨慕港服

其實國服更新既野..都係向住rmb..根本無一樣野係真正有趣

唔好睇跨服好似好正咁..當你個盟贏左2,3次之後,,對方就唔會再來攻..同時霸住天外個城既盟實力愈來愈強(龍紋),,敵方實力比唔上.跳槽既跳槽,放棄既放棄..自自然然都係慢慢咁變成死城..亦會無晒樂趣

新副本就更加無聊=.= 過多兩個月就變成每日浪費你個幾鐘既無聊副本

技能進階就唔好講啦..控技變得又長,傷害又高..每場比賽既過程就會縮短..pk既精彩程度亦會減少

新時裝染色,,真元..呢d就純粹只係呃錢..拉闊強弱之間既空隙

呢種天龍..同香港比起來你又覺得好玩好多咩??
回復 支持 反對

但我E家唔想比錢佢賺  與其比錢佢賺   倒不如買d野比自己好過
   出埋哂d咁既野  d玩家一個走完到一 ...
HoMaN=) 發表於 27-8-2012 06:40 PM

咁樣既心態就岩了...天龍最激情既時間已經過左去..而家就好似一座白矮星咁慢慢等候枯竭
回復 支持 反對

哈哈..又來港服羨慕國服..國服羨慕港服

其實國服更新既野..都係向住rmb..根本無一樣野係真正有趣

唔好 ...
∼香B∼ 發表於 27-8-2012 18:53

你睇得好化~
遊戲更新點都有D沖擊~
拉闊強弱 當然會格啦 你唔更新裝備 自然變成過期 帳號 ~
如果更新唔夠沖擊 可能合 SER 會係一個出路 ~
回復 支持 反對

小明子 發表於 27-8-2012 18:42

可能國服d人羨慕緊我地有重樓帶#13#3#13#3
回復 支持 反對

其實咩game都會沒落架啦 天龍都唔例外
點解我地仲玩?最多都係唔捨得朋友,想搞埋隻人,無新game,無聊 眾多原因
有人想玩自然玩落去 唔洗講到隻game點樣點樣既
日後係點 放長雙眼睇囉
回復 支持 反對