打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 明教火攻和體如果不能並存..你會點選擇自制?

就同級而言 我覺得每一派技能都可以將對手擊殺 明教有強控同連斬加持  170火攻自制 100火攻有體自制之間 我會取有體自制  如我岩岩所講 技能本身就有將對手擊殺既程度 所以對手唔相差得太遠 低少少火攻都仍然可以發揮明教本質 相反 如果對手件件高自己70屬攻 我又未見得對手憑果幾十屬攻扣到我幾千血
回復

再補充一點 我選取既方式算係平穩型 對高石人 技術發揮正常攻低少少應該仲可以砌低對手 對同級/高級既對手 血厚少少優勢就可以保障當對手唔夠攻連住放盡自己條血 咁自己就有本錢可以再反擊 一旦有咩情況比對手先控的話
因為我自問技術唔算太好 難保次次都如我所愿由頭打到落尾都順順利利
回復

體力.冇左火攻仲有外攻補救.體力冇左比人秒-.-
回復

回復 1# 閃爍的神星

投要體的不如玩少林啦,另外我只講上石計,六級紅晶同六級紅寶各位玩家都會睇銀馬來選擇,所以高屬明教會比高血明教多
回復

睇你想打架定刷野姐
打架就當然火攻,怒火秒人
回復

回復 35# alpth

打交同刷野會有好大分別?
回復

回復 32# gcheng

你講法好岩,因為我同你行同一條路,因為我技術都不太好^^
回復

就樓主咁講,1件7星有體,1件8星冇體,我會要8星,唔好睇少多70屬攻,你4石同5石都係差60丫,價錢係5倍
回復

回復 36# jackchui1204

就好像大縹,你少血好難刷
回復

如果你係4-5石,用有體有火。如果你係6-7石,用高火無體,血方面可用防裝同6-7lv體石補番。
回復