查看: 196918|回復: 2860
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] Grand Chase 吹水,聊天室~

新人-.-將我帶進瘋狂打機的世界中(囧
打左三日都係金骨89%-_____-...一輸就降1orz...
回復 支持 反對

叫得劍鬥士果然有劍既神態- -
1技同未技樹前既劍1 1技好似(不過起手慢咁解.都係可以比人走得甩- -)
2技等於劍2既短距離版- -
3技都算創新...未見過- -
回復 支持 反對

我鐘意叫戾氣做咒印- -(火影上腦
加移速加防加攻仲有Super Armor...Gd- -
回復 支持 反對

如果放假都冇乜人玩既咁gc等摺都得
回復 支持 反對

所以先賺咁多錢...橙仔d頭腦通常都用係點賺錢而唔係吸引更多人玩gc...
唔合乎經濟原則
佢唔明人流既多少.客人既年齡階層同佢既收入數目有住微妙既正比例關係...
回復 支持 反對

橙仔能做的只是吸引佢地去買點.
難道用槍指住他們去買嗎?
回復 支持 反對

e+d小朋友思想咁單純...佢地d錢好易比橙仔秒(呆
差在多與少問題.
出埋d道具爛型咁款能力低到傻.
咁搵鬼玩咩^__^?
回復 支持 反對

你老手就唔同啦...
e+個重點係"新手"嘛-.-....
題外話:我真係越黎越憎我老豆
回復 支持 反對

呢個post可能同gc無乜關係..
話說我e+要搬屋...由黃金海岸搬去美樂.
咁我就梗係要幫呀媽搬野架啦.
但係講起搬屋.我呀姨提醒左我原來我老豆每次搬屋都硬係用d原因閃左上大陸..
然後返到黎就會話我呀媽呢度搬錯野個度執錯位...
由於我今次同上次都有份搬野就自自然然話埋我
大佬呀.你自己又唔搬.做埋哂d指揮既野.呢d野我唔識做?
跟住又話我隱閉青年...原來打機就係隱青.那全港有幾多隱青喔?
又話我打機打到無限制.佢自己成日上大陸上到唔返屋企添啦
仲話我係屋企打機仲未夠.陪班同學去網吧好大問題.佢平時返工時間應酬就算啦.仲要連續幾晚冇返過屋企.咁條數點計?
回復 支持 反對

我都知...4百萬orz..
唔知今個禮拜個對不朽翼咩能力呢...
回復 支持 反對