打印 上一主題 下一主題
收起左側

呢幾日升LV既少少心得`

關閉 [複製鏈接]
原帖由 Prince` 於 30-6-2008 23:14 發表
咁要聽日先得 因為我聽日有事約左人 依家要訓-,-
比住10分鐘你睇先`

計埋RELOAD 5分鐘真係無50K , ~40-45K到,唔計RELOAD就有.

P.S.  第1張果個2301, 而第2張係2312 係我岩岩轉12就CUT落黎,

係咁點有50k-60k
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 30-6-2008 23:34 發表
都係相對的,
同時如果唔計RELOAD果幾分鐘打既, 50K 絕對有可能, 依家都8K,
10分鐘8K 60分鐘就48K, MAYBE D EQUIR好D , 我依家都未MAX STR BONUS,
未著BERSEKER SHIELD 同 RUNE GATHULET(唔識串-,-類似).,
著左應 ...

我想講食cake都係比spider hit左2下....冇咩可能比佢max hit 2下呀=.=
if lobby cost 200ea, cake cost 200ea and str pot cost 1000ea
26lobby要5200
26cake要1300
用cake 可以cover左2支pot ge cost....仲有用lobby比用多cake3.9k
如果xp 唔係有太大分別..用cake係好d...特別係冇咩錢個d人(個人意見)
我個99att fd 用helm of neitiznot, torso ,d leg , barrow gloves,lengend cape,d boots 同ring of life
用excalibur sword ge spec boost def bouns 2str pot ,2super att 同cake
佢話about 50k到冇話多定少
我平時就用full bandos,whip升att 但就要用3支str 同super att先夠

回復 支持 反對