打印 上一主題 下一主題
收起左側

呢幾日升LV既少少心得`

關閉 [複製鏈接]
多人又講唔上既..  如果無辦法咪轉下個次序邊到少人去邊囉,
而且香港時間.. 特別係1-5pm, 長期呢d時間練都係得我自己1個人
仲要識得搵WORLD152-154 ,107-109 呢D WORLD都好少人,,
回復 支持 反對

AFK係會被人打1下先至會打 所以又等於比人打多1下,,
有時有D SPIDERS 24LV果D 卡住D GIANT SPIDERS, 有時GIANT SPIDERS自己行遠..
等佢埋黎打都哂時間..
唔AFK自己主動會快,,'
回復 支持 反對

kawa,
首先 答番你D問題先,
1.   係果到無任何RANDOM EVENT係會殺你的, 我AFK咁耐未見過有Evil Chicken etc.
2.   帶走你既RANDOM 係邊度TRAIN都會有 呢點無可避免 : )

然後就是WONG答你的, 由我再答1次吧.
1. 邊到係stronghold,個D AFK點,點樣去?
< Barbarian village中間。
2. 咩係 MELEE , ROLE 同 TANKER
< Melee指近身, 用Scimmy. Role指你專長於咩,如 STR高=Melee,Range高=Ranger.
   Tanker指高Def的Ranger/Mager.
3. 呢句唔明 → 由我為例,45DEF + 94STR,可以留到第4個地點既1半.
< 45Def + 94Str 係我既 Stats, 可以係4個地點之中, 留到第4個地點既1半先至Reload,
   即係可以去AFK around 35Mins.
4. AFK 唔係指遠離鍵盤咩?仲邊有時間返黎係到禁其他野(如:食野)
<  雖然係咁 我都有講到大約5分鐘就要睇1睇, 以免死亡.
    Lastdayhere : Member用 ring of life 比較好.
5. AUTO LOGOUT 有10分鐘咁耐?我之前AFK 3~4分鐘,返黎已經LOGOUT左
<  因為D Spiders打你 你就唔會Logout, 而當你無野做, 應該1-2分鐘就會Logout架啦.
6. 當你AFK個陣,有時會有NPC出黎打你,咁點解建議我著 FULL RUNE?
<  著Full rune可以留耐d, 而且上面答左你話係無Attack性既Npc =/.
7. 咩係 MAX OUT DEF BONUS IN Free to play
< 即係可以爆哂D DEF BONUS咁樣可以留耐D, NON MEMBER應該係FULL RUNE + FANCY.
8. 點解要係咁轉AFK 點
< 因為每個AFK點只會留AROUND 10分鐘, EXACTLY應該8分鐘到.. 所以要轉.

希望可以幫到你, 另外岩岩睇到你著得RUNE PL8, Congratz : )

之後Ar龍果個提議其實都有諗過, 但係果個唔算係AFK-_- 要睇的, 所以比較起上黎無咁好.
但都係1個好方法! : )
回復 支持 反對

咁可能你ATT同STR仲係太低, 之前都SHOW過比大家睇,
我5分鐘 = 4K EXP, 即係AROUND 50K PER HOUR到-_-
如果你仲係唔掂既可以試下去2FLOOR到打打先.
回復 支持 反對

謝謝, 遲些將會推出我的成魔之路讓各位參考參考=3=
回復 支持 反對