打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 單國明女,3將~~求大神指點

做咩一定要印象....好跟風
明女都可以做主力吧,又唔洗解封權能
將個明女升到210上司令套,食大智用220杖已經夠哂做
低LV都可以用150主角裝 180大將軍果D加法 又有杖升
3帥:祖 燕(唔會被定住) 天使 ,全部輔助主角打怪

好處:
1.主角高LV又好睇(印象係勁但人地唔易睇到)
2.暴走怪:放天使技->念->祖左隻主->放回血技
後期法有萬幾(見過主角250差不多萬八法),加埋燕狂放技咩都死
3.完場神仙丹藥會自動回滿MP
4.帶吸手,組滿人都得,印象我諗基本要出多 印象同MP女兩隻
像食魂果D,冇可能萬幾法都搞唔掂,所以唔洗出MP女(其實好多怪都唔洗)
5.慳帥位,唔洗食孫子兵法,可以轉多隻帥

除非你放棄升主,或者你印象升到250吸升主角
終有一日會升主,不如一開頭主力升主
一開頭,帶升,也不一定印象,低成本馬車都得,法裝之後又可以除比隻主
回復 支持 反對

~如果~ 發表於 2-3-2017 19:48
主角用杖升 認真答你
唔係唔得 但係好曬時間 又吃力 打食魂都仲可以 但一入到冰城就見真章
低LV主角呢個 ...

係,一開頭有隻野帶升會比較好
有錢就印象冇錢就馬車/項羽
但主角本身係難升,最好配合下組合技
起碼要吸到上150主角頭甲,再升會好D
冰城果D,頂唔頂到都成問題....

如果冇諗住用主角打怪,其實直接用印象就得
唔諗住用主角其實可以擺係度唔理
只係主角高LV都好好用又好睇
但通常唔升佢擺係度都好難吸到200
要玩好耐先吸到
個人習慣係升主重要,可能人人唔同
點玩其實冇咩所謂
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 2-3-2017 19:28
正常唔會帶多個兩個人..因為唔會再有經驗加成咁多..依家3個人最多經,組多D人反而小經D ...

其實冇諗到經驗問題....
只係多人好玩D,咁多人拉怪都勁D
回復 支持 反對